VA-chef

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Arbetsuppgifter:

Som chef för vatten- och avloppsenheten i Partille kommun leder och utvecklar du verksamheten inom enheten som är en del av Tekniska avdelningen inom Samhällsbyggnadsförvaltningen.
VA-enheten planerar och bedriver kommunens VA-verksamhet, förvaltar VA-anläggningarna, producerar och distribuerar dricksvatten samt avleder spill- och dagvatten, medverkar i kommunens samhällsutveckling t.ex. detaljplanarbete. På enheten arbetar 17 personer. VA-chefen ansvarar för enhetens verksamhet, personal och ekonomi samt ingår i Tekniska avdelningens ledningsgrupp och beredskapsorganisation. Tjänsten erbjuder ett självständigt och utvecklande arbete som innehåller mycket kontakter både internt och externt i en expanderande kommun.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har erfarenhet från chefsbefattning, helst från liknande verksamhet. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.
Det är viktigt att du kan motivera din personal, få dem att utvecklas och arbeta tillsammans. Som chef är du drivande, kommunikativ och kan arbeta under eget ansvar.
Som person bör du vara organiserad med god förmåga att prioritera. Vi förväntar oss att du med tydlighet och kundfocus leder verksamheten mot uppställda mål.
Goda kunskaper om kommunal VA-teknik eller annan offentlig förvaltning är meriterande.
B-körkort är ett krav.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Tillträde: Snarast.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referensnummer: A743312

Andra uppgifter:

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Per Sahlin
Bitr Teknisk chef
Telefon: 031-792 95 22
E-post: per.sahlin@partille.se

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster