Fastighetstekniker

Higab ägs av Göteborgs Stadshus AB som är en del av Göteborgs Stad. Vi har som uppdrag att äga, förvalta, bygga och utveckla fastigheter i Göteborg. I beståndet ingår bland annat kulturbyggnader och lokaler för idrott, utbildning, hantverk och småindustri. Verksamheten ska medverka till Göteborgs Stads utveckling. Bolaget omsätter 750 mnkr, har ca 75 anställda och ett fastighetsbestånd på drygt 670 000 m². Detta gör Higab till en av de större aktörerna på fastighetsmarknaden i Göteborg. Higab förvaltar byggnader från många tidsepoker och för många olika ändamål. Flera av byggnaderna är kulturhistoriskt värdefulla och utgör en viktig del av Göteborgs kulturarv. Merparten av dem innehåller verksamheter som präglar staden. För mer information, besök www.higab.se

Arbetsuppgifter:

Som fastighetstekniker tillhör du drifts-/serviceenheten och kommer att rapportera till enhetschefen. Du kommer att ha övergripande ansvar för drift och löpande underhåll i dina fastigheter och ett nära samarbete med respektive kundansvarig. Du medverkar vid underhållsplanering och avropar mindre underhållsarbeten, utför kontroll och tillsyn av fastighetsskötsel, åtgärdar felanmälningar samt samordnar myndighetsbesiktningar. Du kommer att arbeta med våra fastighetsövervakningssystem och regelbundet rondera dina fastigheter. Arbetsmiljöansvar ingår också i din tjänst.
Vi arbetar ständigt med att förbättra våra processer och arbetssätt. Det är viktigt att du bidrar med din erfarenhet och ser till helheten i organisationen för att vi tillsammans ska lyckas. Ditt fokus är kundnytta och kvalitet.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har flerårig dokumenterad erfarenhet av driftsansvar och fastigheter. Du har tidigare haft en roll där du varit självgående med god struktur, ordning och reda. Du ska ha driftsteknisk utbildning eller på annat sätt ha förvärvat motsvarande kunskaper. Körkort, god datavana, god samarbetsförmåga, hög social kompetens med helhetssyn och förmåga att bedöma kundernas behov är förutsättningar för den här tjänsten. Du kommer att ha servicebil i tjänsten.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referensnummer: A740041

Andra uppgifter:

Vi erbjuder ett intressant arbete kopplat till Göteborgs mest kända och karaktäristiska byggnader. Vi är delaktiga i stadens utveckling och har nära samarbeten med Göteborgs Stads övriga bolag och förvaltningar. Bolaget strävar efter tydliga mål på kort och lång sikt och vi har just inlett en ny målperiod som sträcker sig till 2021. Detta är en tjänst för dig som vill arbeta i en positiv företagskultur där vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för, där vi bryr oss, arbetar tillsammans och tänker nytt.

Upplysningar lämnas av:

Fia Fagerlund
Rekryteringskonsult
Telefon: 031-61 72 93

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster