Lärare till Vällsjöskolan

Välkommen till Sveriges viktigaste jobb i Härryda kommun som ligger mitt emellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i.

Vällsjöskolan är en F-5 skola i litet format. Här arbetar ett tjugotal pedagoger tillsammans med ca 170 härliga elever. Skolan är belägen i ett naturskönt område i Mölnlycke, med närhet till naturen som vi tar väl vara på både i skol- och fritidshemsverksamhet. Vi har en helhetssyn på kunskap, utveckling och lärande, vilket innebär att vi arbetar tätt ihop i arbetslagen kring eleverna.

En varierad undervisning, där eleverna ges möjlighet att vara delaktiga och arbeta på olika sätt och i olika konstellationer är en av grunderna i lärmiljön. Alla elever på Vällsjöskolan har tillgång till en egen iPad och digitala verktyg, programmering och kod används på olika sätt i undervisningen.

Arbetsuppgifter:

Till Vällsjöskolan söker vi nu en lärare, gärna sv/so, till våra elever i klass 4. För att passa och trivas hos oss behöver du trivas i en grupp som ger dig möjlighet att utvecklas som pedagog tillsammans med andra lärare. Vi har stort fokus på värdegrundsfrågor som ”allas lika värde” och att ”alla behövs och är en del i en helhet”. Du kommer att vara en del i arbetslagets dagliga pedagogiska arbete med delat ansvar för planering, genomförande och uppföljning.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad lärare gärna i svenska och so, men annan ämneskombination kan också fungera. Du har intresse av att arbeta med eleverna och du utgår alltid från ett inkluderande arbetssätt där olikheter är en tillgång. Du har förmåga att leda och motivera samt att skapa en trygg och lärorik miljö med delaktiga elever. Vidare skapar du goda relationer och är tydlig och positiv i din dialog med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Tillträde: Tillträde: i mitten av januari 2018.
Tidsbegränsat till:  Tidsbegränsad anställning under vårterminen 2018.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-26
Referensnummer: A746646

Andra uppgifter:

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Jeanina Kärrström
Tf rektor
Telefon: 031-724 70 74
E-post: jeanina.karrstrom@ harryda.se

Fackliga företrädare:

Lärarförbundet
Telefon: 031-724 63 98
E-post: lararforbundet@harryda.se

Lärarnas Riksförbund
Telefon: 031-724 67 32
E-post: lr@harryda.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster