Är du vår nya kock till Eklandaskolan?

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Serviceförvaltningen tillhandahåller stödjande och utvecklande service för Mölndals stads verksamhetsförvaltningar. Vår uppgift är att uppnå större kostnadseffektivitet med fokus på service och ett enhetligt arbetssätt med betoning på affärsmässiga relationer. Serviceförvaltningen ansvarar för lokalförsörjning, skolvaktmästeri/fastighetsskötsel, lokalvård, måltidsproduktion och transportcentral.

Eklandaskolan är en F-9 skola med ett tillagningskök. Skolan är belägen i Eklandaområdet, ett trevligt område nära Göteborg med bra kommunikationer. Köket är relativt nytt och här arbetar tre kockar och tre måltidsbiträden. Här är matlagningen i fokus och att maten ska tillagas omsorgsfullt och från grunden till största delen är ett viktigt mål.


Arbetsuppgifter:

Inriktningen på tillagningen av maten är god svensk husmanskost med brödbak och tillagning från grunden. Varje dag tillagar vi även olika sorters specialkost för att kunna servera mat till alla våra gäster. I tjänsterna ingår även måltidsbeställningar inom Mölndal stad. Ett viktigt och prioriterat mål för oss på måltid Mölndal är att arbeta med att höja andelen ekologiska råvaruinköp.

Utöver tillagning av maten ingår det bland annat i arbetsuppgifterna att:
- ha inköpsansvar via Proceedo som är stadens beställarprogram
- ha en bra struktur och logistik
- ekonomiarbete
- följa HACCP program som säkerställer kvalitén på vår produktion.
- utveckla samarbetet med pedagoger och barnen på enheten

Kvalifikationer:

Du ska ha 3-årig kockutbildning, eller annan av arbetsgivaren bedömd motsvarande utbildning. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete i storkök. Du ska ha stor kunskap avseende special-, och allergikoster. God datavana är ett krav.

Vi tror att du som söker har ett brinnande intresse för att laga god mat och vill utvecklas inom yrket. Du är glad, social och trivs med att arbeta i en grupp. Du ska vara engagerad, kreativ, serviceinriktad och se möjligheter inte hinder. Att du har god samarbetsförmåga med såväl kollegor, kunder och barnen på skolan är en förutsättning för verksamheten.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Upplysningar

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid
Varaktighet: 3-6 månader
Tillträde: Vikariat 4 månader eller längre Omfattning: Deltid 75% Tillträde: 2017-08-21 eller efter överenskommelse Intervjuer pågår under rekryteringen med start vecka 32

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-04
Referensnummer: A701706

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-10 10 29.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet ha vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Susanna Eggertsen-Larsson
Enhetschef Måltid
Telefon: 031-315 14 12

Fackliga företrädare:

Paula Pettersson
Huvudskyddsombud Kommunal
Telefon: 0707 690 365

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster