Myggenäs förskola söker pedagoger


Tjörn är ö-kommunen med hög kvalitet i verksamheterna och havet i blickpunkten. Tjörn placerar sig högt i rankningar när skolor, äldrevård samt säkerhet och trygghet mäts.
Kommunens ekonomi är stabil och har varit det i många år. Det gör att Tjörns kommun hela tiden kan utvecklas. God service och tillgänglighet är angelägna frågor liksom infrastruktur.
På Tjörn tror vi att konst och kultur ger muskler åt själen och rustar våra barn och ungdomar för ett gott liv.
”Tjörn – möjligheternas ö hela året och för hela livet” är Tjörns vision.


Myggenäs förskola ligger i Myggenäs med bra pendlingsmöjligheter.
Förskolan består av två byggnader en byggnad med 5 avdelningar på Antilopvägen och en byggnad 4 avdelningar belägen på Myggenäs vägen. Förskolorna har närhet till natur och hav dessa båda blir till ett naturligt inslag i verksamheterna.
Ådersindelningen är 1-3 och 3-5 år i båda byggnaderna.

Arbetsuppgifter:

Förskolorna arbetar systematiskt utifrån sin vision som pedagogerna själva kommit fram till, Vi utgår från vår vision när vi implementerar nya kunskapsområden för pedagogerna.
Gemensam kompetensutveckling för förskolan är nu Matematiklyftet och Läslyftet.
Ett av Myggenäs förskolas systematiska kvalitetsarbete inbegriper implementering av
av normer och värde, gemensamt förhållningssätt och utveckling och lärande Leken.
Förskolan arbetar systematiskt och utmanande både när det gäller att utmanande barnen och varandra. Vi vuxna arbetar med ”Lärande samtal”.
Tillsammans med barnen arbetar vi aktivt för att bli bättre på fördjupande frågor.
Förskolan har ett nära samarbete, som verkar för att förbättra barns kunskap och engagemang i miljö och klimatfrågor. Vi synliggör lärandet.
För att kunna ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Tjörns kommun. Vi ser gärna sökande som bidrar till detta.
Tjörns Kommun är en av Sveriges växande kommuner och kännetecknas av Hav och kust och entreprenad. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang! Vi är en kommun där idéer och visioner blir verklighet – därför behöver vi dig!


Arbetsbeskrivning
Som förskollärare ansvarar du tillsammans med arbetslaget för att läroplanens mål och intentioner förverkligas. Du har huvudansvaret för den pedagogiska utvecklingen och arbetar målinriktat med våra prioriterade mål, vid terminsstart lägger vi ut läroplanens 30 mål för hela året.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad förskollärare eller utbildad barnskötare och är väl förtrogen med innebörden av nationella och lokala styrdokument. VI Ser att du har lärarlegitimation om du är förskollärare.
Du tillför entusiasm, energi och lust i arbetet, har lätt för att samarbeta och är lyhörd för idéer. Du är självgående, strukturerad och ordningsam. Du har förmågan att se barns olika intressen och behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får dem att växa. Du är insatt i förskolans styrdokument, är trygg i rollen som förskollärare och känner en stolthet för ditt jobb. Vi vill att du ska arbeta efter vår vision.

Antal tjänster: 7

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-07-23
Referensnummer: buf 2017/217

Andra uppgifter:

Tjänsterna tillsätts om inget oförutsett inträffar
Intervjuer görs löpande under rekryteringsperioden.


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vi har upphandlat med bemannings- och rekryteringsföretag.

Om du har problem med att ansöka via programmet Offentliga jobb vänligen kontakta supporten via telefonnummer 0771-10 10 29.

Upplysningar lämnas av:

Linda Markus
Förskolechef
Telefon: 0304-60 19 42
E-post: linda.markus@tjorn.se

Fackliga företrädare:

Robert Hallding
Lärarförbundet
Mobiltelefon: 0768-262162

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster