Fritidspedagog/lärare i fritidshem

Majorna-Linné är Göteborgs största stadsdel med cirka 63 000 invånare och utgör en attraktiv del av staden att leva och vistas i med såväl havet som stora grönområden och ett rikt kulturutbud.

Stadsdelsförvaltningen med cirka 3400 anställda arbetar inom verksamheter som förskola, grundskola, individ- och familjeomsorg, kultur och fritid, social omsorg om äldre och personer med funktionsnedsättning samt hälso- och sjukvård. Det vi gör har stor betydelse för många.

Arbetsuppgifter:

Oscar Fredriksskolan är en F-6 skola belägen i lugn avskildhet i Linné, granne med den vackra Oscar Fredrikskyrkan, nära Slottsskogen och stadens kulturliv. Skolan är en skola med fyra F-1 klasser och tre klasser i varje åk 2–6, med totalt ca. 540 elever. Fritidshem för eleverna finns i skolans lokaler.
Oscar Fredriksskolan söker nu fritidspedagog för arbete i F-1:a. Du kommer huvudsakligen att arbeta med barn i förskoleklass och ansvara för fritidshemmet för en F-1 på eftermiddagstid. Under skoltid går du ibland även in i åk 1 och stöttar i klassen under skoltid.

Kvalifikationer:

Du som söker är utbildad fritidspedagog eller lärare i fritidshem och vill vara med och utveckla fritidsverksamheten på skolan. Ämnesbehörigheter ses som meriterande samt om du har erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd.

Du är trygg som person, är flexibel, kommunikativ och förstår vikten av ett gott samarbete. Du är lyhörd för eleverna, har förmåga att skapa trygghet i gruppen och att väcka nyfikenhet och lust att lära hos eleverna.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-16
Referensnummer: A716574

Andra uppgifter:

Intervjuer påbörjas innan ansökningstiden är slut så vänta inte med din ansökan.

Vi undanber oss bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Göteborgs Stad har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Olle Eriksson
Rektor
Telefon: 031-365 94 92

Fackliga företrädare:

Joacim Wikström
Lärarförbundet
Telefon: 031-701 55 29

Jonas Fried
Lärarnas Riksförbund
Telefon: 072-716 48 99

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster