Arbetsterapeut

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Vård- och omsorgsförvaltningen med sina ca 1500 medarbetare är en av förvaltningarna i Mölndals stad och omfattar äldreomsorg, funktionshinder och hemsjukvård.

Mer information finner du på vår hemsida, www.molndal.se

Arbetsuppgifter:

Vill du vara med och utveckla kommunrehab Mölndal tillsammans med oss? Vi söker nu två arbetsterapeuter till vårt team, där vi är måna om att ta hand om både våra patienter och varandra. Vi har en bra sammanhållning och en trevlig atmosfär.

Som arbetsterapeut erbjuder vi dig att vara en del av vårt team bestående av arbetsterapeuter och fysioterapeuter inom kommunal hälso- och sjukvård. Vårt mål är att tillgodose våra patienters behov av trygghet, omsorg och livskvalitet utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt. Kommunrehab ansvarar för rehabilitering i ordinärt boende inom hemsjukvården, särskilt boende och inom funktionshinder.

Som arbetsterapeut arbetar du med bedömning och träning i aktivitet, hjälpmedelsförskrivning, bostadsanpassning samt handledning och instruktion till patienter och personal. Vi har ett nära samarbete med andra aktörer i kommunen, såsom sjuksköterskor, omsorgspersonal, biståndshandläggare och enhetschefer.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Vi ser det som en styrka om du har erfarenhet av att arbeta med rehabilitering inom kommunal verksamhet. Det är meriterande om du har erfarenhet att arbeta inom demens, stroke samt övriga funktionsnedsättningar.
Du är engagerad och trivs med att arbeta som arbetsterapeut tillsammans med andra professioner. Du tycker om utmaningar och deltar aktivt i utvecklingen av verksamheten.

Du ska trivas med att arbeta flexibelt och självständigt. Att kunna ta egna initiativ, organisera och planera sin tid är grundläggande för arbetet.

Då tjänsten kräver daglig kontakt med många olika människor krävs hög social kompetens och ett gott bemötande. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga, bemötande och personlig lämplighet. Det är också viktigt att du kan uttrycka dig väl på svenska både i tal och skrift.

B körkort är ett krav.

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enl. överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referensnummer: A734693

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-10 10 29.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet ha vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Annika Wållberg
Enhetschef Hemsjukvård
Telefon: 031-315 23 31
E-post: annika.wallberg@ molndal.se

Fackliga företrädare:

Ingrid Mson Nilo - Sveriges arbetsterapeuter
Arbetsterapeut
Telefon: 031-315 23 38

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster