Feriepraktik 2018

Om arbetsplatsen

Välkommen till Västerås stad, här får du möjligheten att jobba med det viktigaste. Västerås stad har 10 000 medarbetare inom olika yrken, alla med det gemensamma målet att bygga en stolt och väl fungerande stad där framtidstro står i centrum. Välkommen till en arbetsplats full av liv. Västerås stad är Västerås största arbetsgivare, en stor organisation som ger möjligheter.

Arbetsuppgifter

Feriepraktik 2018

700 st platser inom Västerås stad kommunala bolag och förvaltningar.

Anställningsform: Visst arbete och arbetstiden under anställningsperioden får högst omfatta 100 timmar.

Kvalifikationer

För dig som studerar på gymnasiet och är skriven i Västerås kommun.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Varaktighet: . Tidsbegränsad anställning
Antal platser: 700

Ansökan

Gör ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-02-26

Arbetsgivarens referensnummer: 2018/00091

Kontakt

Veronica Könönen E-post: feriepraktik@vasteras.se

Jutta Grundell E-post: feriepraktik@vasteras.se

Övrigt

Västerås stad har 10 000 medarbetare inom 100 olika yrken, alla med det gemensamma målet att bygga en stolt och välfungerande stad där framtidstro står i centrum. Tillsammans bidrar vi till välfärden och gör skillnad varje dag. I Västerås stad strävar vi efter att varje dag leva upp till vår värdegrund ”Alltid bästa möjliga möte”. Vi vill ha en sammansättning av medarbetare som speglar mångfalden i vårt samhälle. Det tror vi är viktigt för att få en stolt och välfungerande stad.

Funderar du på att flytta till Västerås? Besök gärna www.jiv.se, som ger dig information om staden och vilket stöd medflyttarakademin kan ge dig och din respektive vid en eventuell flytt.

På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. Västerås stad arbetar bland annat för att alla våra tillsvidareanställda medarbetare ska få möjligheten att önska tjänstgöringsgrad.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.