Kompassenskolan söker speciallärare

Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!

Kompassenskolan är en grundskola för år 1 -6, verksamheten har även en förskoleklass och ett fritidshem. Skolan ligger centralt belägen på Öckerö och erbjuder nybyggda, ändamålsenliga lokaler. Kollegiet arbetar med stort engagemang, där yrkesstolthet, profession och teamkänslan utgör grunden. Hög kvalitet och glädje genomsyrar verksamheten. Du kommer vara en del i en stimulerande och positiv miljö där goda relationer mellan pedagoger, elever och föräldrar är något vi lägger stor vikt vid.

Arbetsuppgifter:

Kompassen söker dig som är behörig speciallärare. Som speciallärare hos oss fungerar du som ett stöd i skolans förebyggande och hälsofrämjande arbete och samarbetar med andra lärare, övrig skol- och elevhälsopersonal samt skolledning. Arbetets innehåll och form är flexibelt för att möta elevernas och organisationens behov.
Du arbetar direkt mot elever på individ- grupp och organisationsnivå men också med att handleda lärare som undervisar elever med svårigheter genom att vara en kvalificerad samtalspartner och rådgivare i pedagogiska frågor. Du arbetar förebyggande för att undanröja hinder i olika lärmiljöer, med att utveckla arbetet med stödinsatser i form av extra anpassningar samt med att ge stöd i arbetet för elever i behov av särskilt stöd.
Du ingår i skolans elevhälsoteam tillsammans med resurspedagog och rektor. Det innebär också att delta i central elevhälsa.

Kvalifikationer:

Speciallärarutbildning, grundskollärarutbildning år 1-7 med specialpedagogisk kompetens eller motsvarande. Du är trygg i din lärarroll med god pedagogisk och social kompetens. Du skapar goda relationer med såväl elever, kollegor och vårdnadshavare. Du arbetar lika bra självständigt som i samarbete med andra. Du strävar hela tiden efter att utveckla Din undervisning och lärmiljö. Stor vikt läggs därför vid personlig lämplighet.

För att vi ska kunna ta ställning till Din ansökan vill vi att Du bifogar examensbevis samt eventuell lärarlegitimation.


Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: 6 månader eller längre
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2018-01-08
Tidsbegränsat till: 2019-02-08. Tjänsten börjar som ett årslångt vikariat med goda möjligheter till tillsvidareanställning.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-14
Referensnummer: A731249

Upplysningar lämnas av:

Sofia Hansson
Rektor Kompassen, Rektor och förskolechef Rörö
Telefon: 031-97 88 61
E-post: sofia.hansson@ockero.se

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster