Lärare för tidigare åldrar Härryda skola, Härryda kommun

Härryda kommun består av orterna Mölnlycke, Landvetter, Härryda, Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Till centralorten Mölnlycke är det 10 minuters bilfärd och 15 minuters bussfärd från centrala Göteborg. Kommunen har ca 37 000 invånare. Närheten till både natur och storstad lockar många att bosätta sig här. Landvetter flygplats ligger mitt i kommunen. I den kommunala förvaltningen arbetar ca 2 700 personer. Kommunen har stor inflyttning av barnfamiljer och är en barnvänlig och expansiv del av Göteborgsregionen.

Härrydaskolan är en liten kommunal grundskola mitt i Härryda kommun. Här går ca 160 elever från förskoleklass till år 5. På skolan finns även två fritidshemsavdelningar. I skolans alla verksamheter arbetas det aktivt med rörelse och kamratskap. Småskaligheten ger möjlighet till en särskild sammanhållning. Alla, både barn och vuxna, ska känna sig stolta och delaktiga i vår skola. Vi har fräscha lokaler och nära till natur som skolan har möjlighet att använda i undervisningssyfte.

Arbetsuppgifter:

Du som söker är legitimerad lärare Du kommer att arbeta med en klass i åk 4. Tjänsten är ett graviditetsvikariat under HT 17.

Kvalifikationer:

Du som söker är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i åk 4. En stor fördel är om du är utbildad att undervisa i engelska. Vi söker dig som är en engagerad och flexibel pedagog med god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt. Du har förmåga att skapa goda möten och att samspela med elever, vårdnadshavare och kollegor. Stor vikt kommer att läggas vid utbildning och personliga egenskaper.
Utbildning krävs.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Tidsbegränsat till:  Tidsbegränsad under ht-2017.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-07
Referensnummer: A696458

Andra uppgifter:

Vi påbörjar rekryteringsarbetet efter hand som ansökningarna kommer in, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Hans Svensson
Rektor
Telefon: 031-724 70 51
E-post: hans.svensson@harryda.se

Fackliga företrädare:

Lärarförbundet
Telefon: 031-724 63 98
E-post: lararforbundet@harryda.se

Lärarnas Riksförbund
Telefon: 031-724 67 32
E-post: lr@harryda.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster