Lärare åk 4-6 Ma, No och Idrott till Gustavslundskolan

Tillbaka

Välkommen till utbildningsförvaltningen!

Gustavslundskolan är en F-6 skola belägen i ett villaområde på norra Hovshaga i Växjö. På skolan går ca 380 elever och vi har en förberedelseklass på skolan. Vi har tillgång till Karlslund med en härlig natur, där både skol- och fritidshemsverksamhet bedrivs. Vår målsättning är att ge våra elever de bästa förutsättningarna för utveckling och lärande i en positiv miljö med ett salutogent förhållningssätt.

Vår vision lyder: Tillsammans har vi roligt och lär oss för livet. Från Gustavslundskolan går eleven ut i världen med ett öppet och nyfiket sinne.

Som medarbetare hos oss är du viktig! Oavsett vilken roll du har i vår förvaltning kommer du, tillsammans med oss, arbeta för att bidra till en positiv utveckling för våra barn och elever.

För mer information: http://vaxjo.se/sidor/forskola-och-skola.html

Arbetsuppgifter:

Vi söker nu en engagerad lärare som kommer att arbeta med undervisning i Ma, No och idrott årskurs 4-6. Som lärare ansvarar du för att planera, utveckla och bedriva ett utmanande pedagogiskt arbete på skolan. Vi arbetar tillsammans med skolans gemensamma utvecklingsområden genom ett kollegialt lärande.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har legitimation med behörighet för undervisning i Ma, No och idrott för årskurs 4-6. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete.

Arbetet kräver ett professionellt och flexibelt förhållningssätt, god samarbetsförmåga och en salutogen elevsyn. Vi söker en pedagog som är drivande, har tydliga förväntningar på eleverna och förmåga att anpassa undervisningen så att alla elever når goda resultat. Du har ett inkluderande synsätt och förmåga att se hur den enskilde elevens behov bäst ska tillgodoses. Du skapar god studiero i dina undervisningsgrupper för att nå hög måluppfyllelse och du är en tydlig ledare i klassrummet.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

OBS! Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter ”Skola eller barnomsorg (442.5)” och dels "Belastningsregister 9 § (442.3)" som avser enskild person.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde 20180809.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-03-30

Arbetsgivarens referensnummer: UTBF 74/18

Upplysningar lämnas av:

Anton Wijk
rektor
Telefon: 0470-435 14

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare för Lärarförbundet och Lärarnas Riksförbund nås via kontaktcenter
Telefon: 0470-410 00

Tillbaka