Fritidspedagog årskurs F-3 till Furan

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Skolan är uppdelad på två enheter, Furan och Lunden. Furan är den äldre enheten som funnits sedan bostadsområdet byggdes. Här inryms de yngre barnen, från förskoleklasserna till skolår 5. Lunden är den nyare enheten och här finns de äldre eleverna upp till skolår 9. Vi har cirka 700 barn/elever i förskoleklasserna, den integrerade skolan - skolbarnsomsorgen och grundskolan år 1-9.

Arbetsuppgifter:

Vi söker en erfaren och driven fritidspedagog som kan förstärka våra fritidsavdelningar med aktiviteter som du brinner för. Tillsammans med övriga fritidspedagoger har ni huvudansvaret för planering och genomförande av fritidsverksamheten samt att tillsammans med alla pedagoger ansvara för elevens hela vistelsetid på skolan.
Du måste vara bra på att skapa goda relationer och att jobba i ett team samtidigt som du måste kunna fatta egna beslut.

Kvalifikationer:

Erfarenhets krävs.

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde 7 augusti eller enligt ök.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-16
Referensnummer: A700304 / UN/2017:10

Andra uppgifter:

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Björn Söderqvist Ceder
Rektor
Telefon: 031-792 99 34
E-post: Bjorn.SoderqvistCeder@ partille.se

Fackliga företrädare:

Alexander Köhn
Lärarförbundet
Telefon: 031-792 97 55
E-post: alexander.kohn@ partille.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster