Pedagog med kunskap om diabetes till Ugglums skola

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Arbetsuppgifter:

Du kommer tillsammans med arbetslaget ansvara för elever i årskurs tre och ditt huvuduppdrag kommer att vara stöd kring en elev med diabetes.
Du tror på kollegialt lärande och att arbeta tillsammans där man delar erfarenheter, reflekterar över vardagshändelser och har en öppen inställning till vad andra tänker och tycker.
Du bidrar till ett positivt arbetsklimat och samarbetar med alla elever, föräldrar och personal som du möter. Förändringar är en naturlig del i ditt sätt att tänka och är gärna med och bidrar till skolans utveckling.

Kvalifikationer:

Du har pedagogisk erfarenhet och kunskap kring barn med diabetes. Du lägger stor vikt vid att bygga relation med barnen och är flexibel utefter verksamhetens behov. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Har du även undersköterskekompetens är det meriterande.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: 6 månader eller längre
Tillträde: Tillträde: 2017-12-11
Tidsbegränsat till: 2018-06-13

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referensnummer: A733784 UN/2017:821

Andra uppgifter:

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Gerard Net
Rektor F-5
Telefon: 031-792 14 54
E-post: gerard.net@partille.se

Fackliga företrädare:

Alexander Köhn
Lärarförbundet
Telefon: 0709-931055

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster