Almåsskolan söker driven och engagerad musiklärare

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Almåsskolan är en F-9 enhet bestående av Valåsskolan F-3, Almåsskolan 4-9 samt Skånhällaskolan 8-9. Där Almåsskolan är en skola med ca 500 elever. Läsåret 2018/19 så har vi en ny fin uppfräschad skola med ett samlat högstadium. Då vill vi även att pedagogiken och utbildningen ska vara ny och uppdaterad. Ett arbete som vi gör tillsammans. Vi har både skön natur och pendeltåg runt knuten. Du tar dig till Göteborgs centralstation på 18 minuter.
Digitala läromedel och IKT är en naturlig del av vår undervisning. Vi är stolta över våra tre profiler i idrott, fotboll och musik. Musikprofilen är välutvecklad och konserter och uppvisningarna uppskattade.
Vi gör nu en stor satsning på vår gemensamma skolutveckling, mellan de tre enheterna, då vi vill skapa en bättre skola för oss, våra elever och för framtiden. Vill du vara med oss i detta spännande arbete så skicka din ansökan till oss!

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som är legitimerad lärare i musik och som vill lyfta musikundervisningen till nya höjder. Skolan har en etablerad musikprofil som vi önskar att du med lust och engagemang fortsätter att driva. Du kommer arbeta tillsammans med musiklärarkollega i utvecklandet av skolan.

Kvalifikationer:

Du är legitimerad lärare med behörighet i musik åk 4-9.
Du ska vara utvecklingsbenägen, engagerad och driven.
Vi söker en lagspelare som vill lära tillsammans med sina kollegor.
Du är väl insatt i skolans styrdokument och har ett intresse för IKT-verktyg och lärande för framtiden.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2017-08-14. Eller snarast därefter.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-07-30
Referensnummer: A700097

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-10 10 29.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet ha vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Linda Svensson
Rektor
Telefon: 031-3171034

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster