Stödassistent till Nickes väg i Torslanda

Västra Hisingen består av Torslanda och Biskopsgården och här bor drygt 53 000 människor med en spännande blandning av olika bakgrund och kultur. I vår stadsdel är vi övertygade om att när invånare och medarbetare får inflytande och känner delaktighet, skapar vi en bättre vardag för alla. Som en av våra 3 500 skickliga medarbetare är du med och utvecklar stadsdelen och ett långsiktigt hållbart Göteborg genom att ge våra invånare service av hög kvalitet. Välkommen till en arbetsplats där vi bryr oss om varandra, arbetar tillsammans och tänker nytt.

Arbetsuppgifter:

Inom området boende personligt stöd finns ca 19 enheter med bl. a. LSS-boende, personlig assistans, ledsagarservice och avlösarservice. På LSS-boende Nickes väg behöver vi rekrytera en stödassistent.

Som Stödassistent skall du ge brukarna stöd och omsorg i alla vardagliga situationer. Med stöd av en genomförandeplan skall du arbeta utifrån brukarens behov och vilja, samt verka för deras möjligheter till utveckling. Du ska tycka om att arbeta strukturerat. I verksamheten arbetar en stödpedagog med handledaransvar som vägleder stödassistenter i det pedagogiska arbetet.

Kvalifikationer:

Du som söker har
- lägst gymnasieskolans omvårdnadsprogram, barn- och fritidsprogram med inriktning mot funktionshinder eller KY-utbildning inom omsorgsverksamhet.
- arbetslivserfarenhet från arbete med personer med autism/ autismspektrumtillstånd och därtill även gravt intellektuella funktionshinder, flerfunktionshinder.
- erfarenhet av tydliggörande pedagogik och kunna arbeta med olika alternativa kommunikationssätt är betydelsefullt.
- ett positivt och pedagogiskt förhållningssätt, vara öppen för förändringar och ha lätt för att samverka med såväl medarbetare och brukarens sociala nätverk.
- stor inlevelseförmåga för brukarens livssituation.
- god datorvana är ett krav eftersom både den sociala dokumentationen och schemaläggningen sker med stöd av olika dataprogram, Treserva och Time Care.

Som medarbetare är du en förebild för brukaren. Därför är det viktigt att du är ansvarsfull och kan sätta tydliga gränser. Du behöver kunna arbeta självständigt, samt främja och själv bidra till ett positivt lagarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Eftersom många aktiviteter sker utanför verksamheten dit vi tar oss med vår egen bil är det ett krav att du har körkort och vana att köra bil.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Schema
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-13
Referensnummer: 417/17

Andra uppgifter:

Vi värnar om våra medarbetares hälsa och erbjuder bl a friskvårdsbidrag, rabatterade träningskort och cykelförmån.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Intervjuer kan påbörjas innan ansökningstiden har gått ut.

Upplysningar lämnas av:

Boris Vukovic
Enhetschef Boende Personlig stöd
Telefon: 031-366 50 19

Marie Feiff
Tf Enhetschef
Telefon: 031 366 63 38

Fackliga företrädare:

Yvonne Andersson
Kommunal
Telefon: 031-3666063 / 031-3666062

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster