Fritidspedagog till Hallenskolan

Söker du ett arbete där du själv får växa samtidigt som du bidrar till att skapa välfärd? Där du har möjlighet att påverka och göra skillnad för såväl medborgare som företagare och föreningar? Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats där du kan utvecklas och där vi tillsammans bidrar till att uppfylla stadens vision.

Mölndal Vision 2022, kan sammanfattas med orden ”Mölndal är den hållbara staden där alla får chansen. Med mod och kreativitet förstärker vi Västsverige.” Mölndals stad har drygt 5000 medarbetare inom en mängd olika yrken som alla arbetar för att skapa välfärd för Mölndals 62 000 invånare och alla de människor som arbetar och verkar i staden. Vill du vara med?

Hallenskolan är en F-9 skola i Kållered med skogen nära inpå knuten. På skolan är det ca 430 elever och 50 medarbetare. Alla elever i åk 1-9 har ett digitalt lärverktyg. Vi är indelade i arbetslag F-3, 4-6 och 7-9 samt fritidshem. Skolan har ett bemannat skolbibliotek.

Arbetsuppgifter:

Som fritidspedagog på Hallenskolan arbetar du med att ge alla elever en meningsfull fritid. Detta genom att dagligen erbjuda en blandning av aktiviteter såsom skapande, rörelse och utomhusaktiviteter i vår skolskog. Under skoldagen samverkar du i klass tillsammans med lärare.

Kvalifikationer:

Vi söker en utbildad fritidspedagog som tycker om att arbeta tillsammans i arbetslag med andra fritidspedagoger och lärare. Du har lätt för att samarbeta med både elever, kollegor och vårdnadshavare och du tycker om att ta egna initiativ. Du är positiv och drivande och har en klar bild av hur du vill arbeta med läroplanen för fritidshemmet.

Kunskaper inom IKT är värdefulla då det är ett verktyg vi använder vid såväl planering, utvärdering och dokumentation samt i verksamheten med barnen. Kunskap inom digitalisering är önskvärt.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2018-02-01. Semestertjänst Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-15
Referensnummer: A735577

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet ha vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Jeanethe Bergman
Rektor
Telefon: 0707-69 01 56
E-post: jeanethe.bergman@ molndal.se

Annika Brodin
Biträdande rektor
Telefon: 0704-67 79 59
E-post: annika.brodin@molndal.se

Fackliga företrädare:

Lärarförbundet
Telefon: 031-270909
E-post: lararforbundet@molndal.se

Lärarnas riksförbund
Telefon: 031-27 37 01

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster