Elevassistent i grundsärskolan

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som vill arbeta i grundsärskolan med tillhörande fritidsverksamhet som heltidsanställd timvikarie. Arbetet präglas av tydliggörande pedagogik, lågaffektivt bemötande och alternativa kommunikationsstrategier. Du arbetar för att stimulera och utmana elevernas utveckling och lärande samt aktivt arbeta för en trygg och säker miljö i nära samarbete med speciallärare, förskollärare och elevassistenter.

Kvalifikationer:

För att arbeta inom grundsärskolan behöver du vara stabil, ha en god samarbetsförmåga, flexibel, lugn och ha ett strukturerat arbetssätt. En del tunga lyft kan förekomma därför bör du ha god fysik. Vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet särskilt vid förhållningssätt och samarbetsförmåga.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid / deltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: 3-6 månader
Tillträde: Tillträde snarast Intervjuer kan komma att ske löpande innan ansökningstiden gått ut.
Tidsbegränsat till: 2018-06-15

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-18
Referensnummer: A726202 / 2018:2

Andra uppgifter:

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Bitte Ziethén
Rektor grundsärskolan Öjersjö Brunn/Storegård
Telefon: 031-7921763
E-post: bitte.ziethen@partille.se

Fackliga företrädare:

Katarina Brännström
Kommunal
Telefon: 031-792 97 61

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster