Modersmålslärare i bosninska, serbiska och kroatiska, Härryda kommun

Välkommen till Sveriges viktigaste jobb i Härryda kommun som ligger mitt emellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i.

Härryda Kommun söker lärare i bosniska, serbiska och kroatiska. Undervisningen kan bli förlagd på olika skolor i kommunen.

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med oss och utveckla våra elevers kunskaper i bosniska, serbiska och kroatiska. Eleverna du kommer att undervisa har bosniska, serbiska och kroatiska som modersmål. Tjänsten är en visstidsanställning om cirka 30% med tillträde 2017-08-21

Vi söker en kreativ och inspirerande pedagog med erfarenhet av att utveckla elevers kunskaper i språk, gärna utifrån ett entreprenöriellt förhållningssätt. Vi förutsätter att du har ett framgångsrikt sätt att möta elever utifrån deras mångfald och ser vinsterna av att samarbeta med kollegor. Vi ser nämligen inom uppdraget möjligheter för dig att ha ett samarbete med de lärare som för övrigt undervisar eleverna samt med de lärare som ingår i det arbetslag tjänsten är knuten till.

Vi förväntar oss att du vill arbeta med att utveckla undervisningen samtidigt som du är engagerad och van att ta eget stort ansvar för att planera, genomföra och utvärdera din undervisning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och dina förutsättningar för ett gott samarbete med elever, vårdnadshavare och personal.

Kvalifikationer:

Du som söker
• bör vara utbildad pedagog
• bör inneha körkort

Då även studiehandledning ingår i arbetet bör du ha goda kunskaper i svenska och ämneskunskaper i de teoretiska ämnen som ingår i grundskolans kursplaner.

Om du har erfarenhet från liknande arbete är det en merit.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid. ca 30 %

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-04
Referensnummer: A702687

Andra uppgifter:

Vi påbörjar rekryteringsarbetet efter hand som ansökningarna kommer in.

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Gisele Fuentes
Enhetschef
Telefon: 031-724 62 95
E-post: gisele.fuentes@harryda.se

Fackliga företrädare:

Lärarnas Riksförbund
Telefon: 031-724 67 32
E-post: lr@harryda.se

Lärarförbundet
Telefon: 031-724 63 98
E-post: lararforbundet@harryda.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster