Undersköterska till nattpatrullen

Ale kommun med 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

Vi behöver fylla på bemanningen i vår nuvarande nattpatrull, både med tillsvidare- och visstidsanställningar. Nattpatrullens uppdrag kommer att förändras under 2018, bland annat från enbart nattarbete till att även kunna innefatta till exempel schemalagda kvällsturer.

Äldreomsorgen genomför och planerar för flera olika digitala lösningar till exempel nyckelfria lås och digital dokumentation, vilket i viss mån förändrar uppdraget för nattpatrullen.

Arbetsuppgifter:

Som undersköterska i nattpatrullen ger du omvårdnadsinsatser utifrån individens individuella behov i det egna hemmet. Du stödjer och motiverar den äldre genom ett lyhört, flexibelt och professionellt förhållningssätt med den enskildes självbestämmande i fokus. Du har vaken tjänstgöring hela natten och utför planerade insatser men även insatser i första hand påkallade via larmtelefoner. Du kör bil mellan besöken inom vanligtvis ena halvan av kommunen och samarbetar med både undersköterskekollegor och sjuksköterskor.

I ditt arbete ingår dokumentation enligt socialtjänstlagen genom att dokumentera händelser av vikt. Du utför också delegerade uppgifter från hemsjukvårdens sjuksköterskor, rehab, sjukgymnast med flera med fokus på det friska. Även i ditt delegerade arbete ingår dokumentation enligt hälso- och sjukvårdslagen.
Som undersköterska i nattpatrullen har du tillgång till ett personlarm (offentlig säkerhet) för ökad trygghet och säkerhet för teamet nattetid.
Du måste kunna behärska det svenska språket i tal och skrift, ha god datavana samt ha B-körkort.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som har erfarenhet av hemtjänst eller liknande arbete. Erfarenhet av att arbeta med digitala lösningar samt av planeringssystem som innefattar schemaplanering utifrån insatser är meriterande. Du kommer att ingå i ett team där din samarbetsförmåga är lika viktig som att jobba självständigt. Du ska ha ett gott bemötande och förhållningssätt och förmåga att skapa trygghet och lugn även i stressiga situationer. Du uppskattar att arbeta tillsammans med människor och upplever det stimulerande och roligt. Du vill vara med och utveckla äldreomsorgen och tycker om utmaningar. Du gillar att ta ansvar i utmanande situationer och du gillar att köra bil i olika väglag och i mörker. Du är nyfiken och tar dig fram även på för dig okänd mark.
Erfarenhet av omsorgsarbete i minst ett sammanhängande år.

Antal tjänster: 3. Tre tjänster, varav en är ett vikariat under ett år.

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referensnummer: A737219

Andra uppgifter:

Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar lämnas av:

Ann-Sofie Borg
Verksamhetschef äldreomsorg
Telefon: 0303-33 09 40

Fackliga representanter nås via kommunens kontaktcenter
Telefon: 0303-33 00 00

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster