<<Tillbaka

Undersköterskor inom hemvårdenDu vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Nu söker hemvårdsområde Nord 4 nya, kompetenta och engagerade kolleger som vill vara en del av vår verksamhet. Vi erbjuder ett utvecklande och stimulerande arbete som undersköterska. Enheten söker undersköterskor både till dag och kvällstjänster. Både tillsvidareanställningar och vikariat. Vårt upptagningsområde är mot kunder som bor främst i Centrum, på Slottshöjden samt längs med Drottninggatan.

Arbetsuppgifter

Vi arbetar utifrån Omsorg i Helsingborgs värdegrund för att skapa trygghet, vara mästare på möten, vara kreativ och modig samt se till helheten.

Du utgår från någon av områdets lokaler och förflyttar dig med cykel eller bil (om ej gångavstånd) mellan olika kunder och du följer ett arbetskort. Vi arbetar med kontaktmannaskap.

Som undersköterska i hemvården arbetar du främst på egen hand i kundernas ordinära boende. Du ger stöd och omsorg i form av personlig omvårdnad, stöd vid måltider, social samvaro och dylikt. Du utför också insatser som delegerats av sjuksköterska, fysioterapeut eller arbetsterapeut, såsom träningsinsatser, medicinöverlämning, såromläggning. Du arbetar i team med de olika professionerna. I arbetsuppgifterna ingår även dokumentation.
Vi erbjuder ett roligt och stimulerande arbete och en hälsomedveten och rökfri arbetsplats. Arbetstiden är förlagd till dag eller kvällstjänstgöring.

Kvalifikationer

För att gå vidare i rekryteringsprocessen är det ett krav att du är utbildad undersköterska, kan ta emot delegeringar från legitimerad personal, att du kan cykla samt är det önskvärt att du har giltigt körkort.

Inom hemvården är det viktigt att du är stresstålig, självständig och ansvarstagande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet då det är viktigt att vara lyhörd för kunders behov samt att ha ett bra bemötande. Vi söker dig som är positiv, ansvarstagande och kan arbeta både självständigt och i team.

Vana av dokumentationssystemet Procapita är en fördel.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse. Tidsbegränsad anställning som kan komma att förlängas eller omvandlas till tillsvidareanställning.
Tidsbegränsat till: 2018-08-31
Antal platser: 6

Upplysningar

Nina Bredén
Enhetschef Hemvård Nord 4
042-10 67 83

Koordinator
Hemvård Nord 4
042-10 24 84 eller 042- 10 63 36

Fackliga representanter:

Kommunal
042-10 50 91

Ansökan

Arbetsgivarens referensnummer: C17370
Sista ansökningsdatum: 2018-02-06


Sök jobbet här

Tjänsterna tillsätts under förutsättning att tjänsterna inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Vi erbjuder önskad sysselsättningsgrad och använder oss av arbetstidsmodellen rörlig tid.

Innan anställning kommer vi att begära att du lämnar utdrag ur Polismyndighetens belastningsregister 9 §, enskild person, PM 442.3 (15-11-16) i oöppnat kuvert. Denna ska tas med till intervju.

Helsingborgs stad arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Helsingborgs stad.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-10 10 29.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.