Bygglovhandläggare, Bygglovenheten Samhälle och Utvecklingn

Bygglovenheten tillhör sektorn Samhälle och Utveckling. Inom sektorn ingår även verksamheter planering, trafik gata park, samhällsbetalda resor, VA-drift, VA-teknik, renhållning, tillståndsenheten, miljöenheten, kart och mät och energirådgivning. Vi har ett nyrenoverat och modernt stadshus och erbjuder en flexibel och stimulerande arbetsmiljö samt goda möjligheter till fortbildning.

Arbetsuppgifter:

Kungälv expanderar kraftigt under de närmaste åren. Samtidigt ställer den nya plan- och bygglagen, som infördes 2011 stora krav på oss. Tjänsten innebär främst handläggning av bygglov, förhandsbesked, tillsyns ärende samt enkla start- och slutbesked. I arbetet ingår tät kontakt med allmänhet och konsulter. Arbetet bedrivs till stora delar självständigt och med stort eget ansvar samtidigt som avstämning med gruppen sker kontinuerligt. Tillgång till gemensamma fordon finns.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har högskoleutbildning som arkitekt, landskapsarkitekt/ingenjör, civilingenjör väg och vatten, byggnadsingenjör eller likvärdigt och har goda kunskaper om Plan- och bygglagen samt Boverkets byggregler. Några års erfarenhet av branschen, förståelse för att arbeta i en politiskt styrd organisation och kommunal handläggning inom området är meriterande. Vi värdesätter ett gott bemötande, god förmåga att samarbeta och kommunicera både muntligt och skriftligt samt förmåga att kunna prioritera arbetsuppgifter vid arbetsanhopning. Körkort för bil är krav.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-07-23
Referensnummer: A700344

Andra uppgifter:

Ansökan tas endast emot digitalt via offentligajobb.se.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
KUNGÄLVS KOMMUN HAR UPPHANDLADE AVTAL.

Upplysningar lämnas av:

Mirsad Radoncic
Enhetschef bygglov
Telefon: 0303 - 239197

Fackliga företrädare:

Linda Andreasson
Sveriges Arkitekter
Telefon: 0303 - 239186

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster