Kock, Alboskolan

Ale kommun med knappt 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

Kostverksamheten är en del av Internservice i Ale kommun och vi söker nu en kock till Alboskolans mottagningskök. På kostverksamheten vet vi att måltiderna är en viktig del av barnens dag. Genom vårt arbetet ser vi till att kommunens boende, skolor och förskolor får avnjuta god och näringsriktig mat. I Ale arbetar vi med ekologisk och social hållbarhet inom kosten. Sammanlagt består verksamhet kost av ett nittiotal medarbetare som står under ledning av verksamhetschef, tre enhetschefer och ett antal köksmästare. Enhet kost gul består av skol- och förskolekök främst i norra Ale kommun. Du blir anställd inom kostverksamheten i Ale kommun och kan bli omplacerad till andra kök inom området.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta i mottagningsköket på Alboskolan. Detta innebär att servera lunch med ett gott bemötande. Salladsbord bereds på plats och viss matlagning förekommer. Diskning och rengöring enligt egenkontroll inklusive HACCP.
Beställningar och planering ingår i arbetet.

Dagtid måndag-fredag.

Kvalifikationer:

Är du intresserad av skolmåltider och brinner för att servera näringsriktiga och hållbara måltider? Då är det dig vi söker!

Du är utbildad kock och tycker det är kul med barn som matgäster. Ett gott bemötande för matgäster och medarbetare på arbetsplatsen är viktigt ur flera aspekter och vi söker därför dig som är serviceinriktad. Du har kunskaper om specialkost. Likaså kan du sköta den dagliga rengöringen och egenkontrollen. HACCP är inget nytt för dig. Du behärskar svenska väl i både tal och skrift.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid. 15h i veckan
Tillträde: 2017-11-01

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-15
Referensnummer: A706025

Andra uppgifter:

Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstiden går ut, så sänd din ansökan snarast.

Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk av kostverksamhetens omställningsarbete i Ale kommun.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar lämnas av:

Teresa Sjöberg
Vik enhetschef kost
E-post: teresa.sjoberg@ale.se

Fackliga företrädare:

Fackliga representanter nås via kommunens kontaktcenter
Telefon: 0303-33 00 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster