Lärare i matematik och NO-ämnen till Röselidsskolan

Röselidsskolan är en nybyggd F-9 skola i Gråbo. Vi är en del av Gråbo nya skolor och har profillokaler för idrott och hälsa, matkultur och språk.
Vi är organiserade i fem arbetslag som fysiskt har en egen hemvist. Vi arbetar utifrån entreprenöriellt lärande. Elevens inre drivkraft och motivation är utgångspunkt i våra ämnesövergripande projekt. Vi ingår i ett globalt nätverk för sociala entreprenörer, Ashoka, vilket ger goda möjligheter till internationella kontakter.
Vi står mitt i ett spännande utvecklingsarbete och här har du verkligen möjligheten att få vara med och skapa framtidens skola.


Arbetsuppgifter:

Undervisa i matematik och NO-ämnen i åk 6-9.
Ingå i vårt arbetslag för åk 8-9 samt vara processledare för en grupp elever.

Kvalifikationer:

Lärarutbildning. Matematik och något NO-ämne.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2017-09-25

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-22
Referensnummer: A705506

Andra uppgifter:

Lerums kommuns vision – att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar drygt
2 800 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 40 000 invånare.

Kommunens eftersträvar att medarbetare ska en an arbetsmiljö främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård, personalstöd och semesterväxling.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat. - Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Lennart Nilsson
Rektor
Mobiltelefon: 0736-845724
Telefon: 0302-521755
E-post: lennart.nilsson@lerum.se

Fackliga företrädare:

Jonas Sandh
Mobiltelefon: 073 6845794
E-post: jonas.sandh@lerum.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster