Lärare matematik och annat ämne till Lerums Gymnasium

Lerums Gymnasium ligger i en vacker parkmiljö, bara några minuters promenadväg från Lerums centrum och lokaltågen. I dagsläget är vi ca 1450 elever och ca 170 i personalen som har Lerums gymnasium som en gemensam arbetsplats.

Det är vi, elever och personal, som tillsammans skapar Lerums Gymnasium. Det är viktigt för oss att du som elev lär känna såväl lärare som övrig personal.

Vår skola är indelad i fem skolenheter som var och en leds av en rektor. För övriga funktioner samt samordning inom skolan finns en verksamhetschef.

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som är behörig lärare i matematik och ytterligare ämne.

Du kommer att undervisa utifrån behörighet främst på skolans introduktionsprogram, IM. Undervisningen på IM sker framför allt i grundskolekurser.

I tjänsten ingår även mentorskap. Tillsammans med kollegorna i arbetslaget stöttar du elever i deras kunskapsutveckling. Du deltar aktivt i programlagets arbete med elevernas lärande i fokus.

Tjänsten är heltid. Deltid kan diskuteras om intresse finns.
Tillsvidareanställning kan bli aktuell.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är behörig lärare i matematik och gärna idrott, engelska eller NO-ämnen. Andra ämneskombinationer kan vara aktuella.

Du tycker om att arbeta i arbetslag kring eleverna och bidrar till att utveckla det pedagogiska arbetet tillsammans med kollegor och rektor.

Vi jobbar kontinuerligt med urvalsprocessen och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2018-02-19
Tidsbegränsat till: 2018-06-21

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referensnummer: A744137

Andra uppgifter:

Lerums kommuns vision – att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar cirka
3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare.

Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Joakim Ryttsén
Rektor
Mobiltelefon: 0761-295471
Telefon: 0302-521377

Fackliga företrädare:

Ewa Thylander Lärarförbundet
Telefon: 0706-852164
E-post: ewa.thylander@lerum.se

Eva-Lena Medin Lärarnas Riksförbund
Telefon: 0705-842048
E-post: eva-lena.medin@lerum.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster