Enhetschef Fastighetsservice

Med hjärtat i historien och blicken mot framtiden är vi en kraftigt växande kommun i Göteborgsregionen. Här finns över 42 000 invånare, två fästningar, handelsstaden Kungälv och seglingsmetropolen Marstrand, allt detta en kvart från centrala Göteborg. Kungälvs kommun är en värderingsstyrd organisation med medborgarfokus, helhetssyn och lärande som våra kärnvärden. Kungälvs kommun arbetar enligt principen en förvaltning. Vårt mål är att samordna övergripande processer och kommunplanering utifrån ett helhetstänkande i en förvaltning.

Enheten för Fastighetsservice ansvar för drift, skötsel och akut underhåll av kommunens fastigheter samt vaktmästeri- och husvärdstjänster enligt avtal med verksamheterna. I dagsläget består enheten av 2st verksamhetsledare, 7st tekniker och 14st fastighetsskötare.

Arbetsuppgifter:

Du har det övergripande ansvaret för enheten med personal-, arbetsmiljö-, budget- och verksamhetsansvar och ett ansvar att aktivt bidra till styrning och ledning av enhetens uppdrag. Ett särskilt fokus ligger på god service, bemötande och verksamhetsutveckling. I arbetsuppgifterna ingår även schemaläggning, uppföljning, kontakt med verksamheter och externa aktörer. Du ingår också i verksamhetsområdets ledningsgrupp där du som en i laget förväntas bidra aktivt för att lösa och utveckla områdets och förvaltningens gemensamma uppdrag.

Kvalifikationer:

Din tekniska kompetens och ett positivt ledarskap är dina främsta framgångsfaktorer.

För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet av ett liknande ansvarsområde och har bred teknisk fastighetskompetens. Vi ser gärna att du har teknisk vidareutbildning och/eller tidigare erfarenheter inom något eller några av områdena Byggteknik, Styr-& reglerteknik, Värme och Ventilation. Du behärskar det svenska språket väl och är en god kommunikatör i både tal och skrift. Du har god datorvana, gärna med erfarenhet av verksamhetssystem inom fastighetsservice. B-körkort är ett krav.

Som person har du lätt för att bygga relationer, är lugn och stabil, samtidigt som du kan hantera det höga tempot som karakteriserar vardagen på en driftavdelning. Du ska ha mod att fatta beslut och vara trygg i dessa. Du är kreativ men också strukturerad och har ett positivt förhållningssätt där din entusiasm och arbetsglädje smittar av sig på andra. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-24
Referensnummer: A721329

Andra uppgifter:

Ansökan tas endast emot digitalt via offentligajobb.se.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
KUNGÄLVS KOMMUN HAR UPPHANDLADE AVTAL.

Upplysningar lämnas av:

Andreas Sjunnesson
tf verksamhetschef Fastighet
Telefon: 0303 - 238233

Fackliga företrädare:

Carin Lundin
Vision
Telefon: 0303 - 239333

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster