Rörläggare till VA avdelningen

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Avdelningen Vatten och Avlopp består av 27 medarbetare som arbetar i en stab och på tre olika enheter: Bygg och anläggning, Rörnät och Fasta anläggningar. Som medarbetare på tekniska förvaltningen erbjuds du intressanta och stimulerande arbetsuppgifter med att aktivt bidra till en säker vatten- och avloppsförsörjning för mölndalsborna och du får chansen att bidra i samhällsutvecklingen. Vi ger dig också en god arbetsmiljö och balans i livet mellan fritid och arbetet.

Arbetsuppgifter:

Som rörläggare hos oss kommer du att arbeta med drift och underhåll av Mölndals stads VA-ledningar och även investeringsjobb. Inom enheten arbetar vi i arbetslag som sätts samman beroende på objektets svårighet och arbetsmiljö.

Tjänsten innebär drift och underhåll av VA-ledningar som omfattar läcklagning, förnyelse av ledningar i form av relining, omläggning och reparation samt utveckling av rörnätet med nya ledningar, ventiler och servisledningar till nya fastigheter. Återställning av schakter enligt kommunens krav.

Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med utbildning inom bygg och anläggning eller annan utbildning som bedöms likvärdig.
Du har troligen flerårig erfarenhet av anläggningsarbete inkluderande rörläggeri. Om du är diplomerad rörläggare och/eller har gått utbildning i livsmedelshygien kopplat till VA-arbeten, schaktsäkerhet och arbete på väg är det meriterande. Du skall ha grundläggande datakunskap samt B-körkort.
Vi kommer att fästa stor vikt vid personliga egenskaper där vi särskilt värdesätter samarbetsförmåga och att du är en serviceinriktad problemlösare. Att kunna fungera i grupp likväl som att arbeta självständigt är viktiga egenskaper.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-27
Referensnummer: A705725

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-10 10 29.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet ha vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Mikael Eliasson
Enhetschef
Telefon: 0707-690605

Fackliga företrädare:

Magnus Tankred
Vision
Mobiltelefon: 0707-690369

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster