Löneadministratör med spetskompetens i Time Care

Ale kommun med 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

Vill du vara med och utveckla arbetet inom löne- och personaladministration där utveckling av verksamhet, digitaliserade HR processer och servicenivå står i centrum? Vi söker en löne- och personaladministratör till Personalavdelningen i Ale kommun.

Arbetsuppgifter:

Som löne- och personaladministratör arbetar du med lönehantering i Personec P. En viktig arbetsuppgift är att förvalta flöden mellan Personec P och Time Care. Du ska stödja chefer och medarbetare i löne- och arbetsrättsliga frågor. Du kommer även att ta fram efterfrågad statistik till myndigheter och chefer ute i verksamheterna.

Det pågår flera utvecklingsprojekt med syfte att digitalisera flera flöden och processer inom området. Här arbetar vi tillsammans inom avdelningen för att driva utvecklingsprojekten.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har yrkesutbildning inom lön och erfarenhet av arbete på en löne- och personalavdelning, gärna med erfarenhet av kommunala avtal. Det är mycket meriterande att du har erfarenhet inom lön- och bemanningsområdet med applikationerna Time Care Planering Time Care Pool och Personec P. Kunskaper inom arbetsrätt och våra kommunala avtalsområden är mycket meriterande. Önskvärt är att du har erfarenhet av att driva och arbeta i projekt.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-11
Referensnummer: A733517

Andra uppgifter:

Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstiden gått ut.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar lämnas av:

Christina Nordberg
Tf HR-chef
Telefon: 0303-33 06 53

Karin Jedeur-Palmgren
Objektledare
Telefon: 0303-330429
E-post: karin.jedeur-palmgren@ ale.se

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster