Arbetsterpeut, legitimerad

Majorna-Linné är Göteborgs största stadsdel med cirka 63 000 invånare och utgör en attraktiv del av staden att leva och vistas i med såväl havet som stora grönområden och ett rikt kulturutbud.

Stadsdelsförvaltningen med cirka 3400 anställda arbetar inom verksamheter som förskola, grundskola, individ- och familjeomsorg, kultur och fritid, social omsorg om äldre och personer med funktionsnedsättning samt hälso- och sjukvård. Det vi gör har stor betydelse för många.

Arbetsuppgifter:

Du är legitimerad arbetsterapeut och vill ta chansen att få arbeta i en central stadsdel i framkant, där vardagen kantas av stadsliv på Linnégatan, konserter i Slottsskogen, kulturupplevelser vid Röda Sten och uteserveringar vid Mariaplan?

Som arbetsterapeut hos oss kan du ha patienter boende på äldreboende, korttidsenhet, BMSS och i ordinärt boende.

Vi kan erbjuda arbete med trevliga kollegor och en bra sammanhållning. Vi ger en god och säker vård där patienterna känner sig trygga. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer att utvecklas i din roll som leg. arbetsterapeut.

Uppdraget som legitimerad arbetsterapeut inom hälso- och sjukvården i Majorna-Linné innebär att vara ansvarig för planering, genomförande och uppföljning av de arbetsterapeutiska insatser som ges. Du arbetar i team tillsammans med andra arbetsterapeuter, sjukgymnaster/ fysioterapeuter, sjuksköterskor, omvårdnadspersonal och har ett nära samarbete med enhetschefer, biståndshandläggare och anhöriga.

Vi bedriver även utbildning och handledning för omvårdnadspersonal.

Kvalifikationer:

Du är legitimerad arbetsterapeut, gärna med några års erfarenhet.

Har du tidigare arbetat inom kommunal rehabilitering eller kommunal habilitering är det meriterande.

Som person är du noggrann, strukturerad och ser lösningar i stället för problem. Du trivs i yrkesrollen och har ett professionellt och gott bemötande, är engagerad, ansvarstagande och initiativrik. Du har ett utpräglat patientfokus och en god förmåga att samarbeta kring patientens behov med övriga i ditt team.

Du har god förmåga att prioritera ditt arbete och har en flexibilitet i både arbetssätt och arbetsuppgifter. Arbetet kräver initiativrikedom, en god samarbetsförmåga samt vana av att arbeta självständigt.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Tidsbegränsat till: 2018-12-31

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referensnummer: A740885

Andra uppgifter:

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Upplysningar lämnas av:

Anna Ström
Enhetschef Rehab
Telefon: 031-365 88 28

Fackliga företrädare:

Maria Amiridou
Sveriges Arbetsterapeuter
Mobiltelefon: 070-224 02 84
E-post: maria.amiridou@ majornalinne.goteborg.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster