Kock/ Kokerskavikarier sökes till Västra Göteborg

Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder.

Arbetsuppgifter:

Nu söker vi ett flertal Kockar/kokerskor för behovsanställning. I den här rollen arbetar du som Kock/kokerska inom Västra Göteborgs verksamhetsområden så som äldreboenden, förskolor och skolor för att täcka upp under ordinarie personals frånvaro.

För dig som behovsanställd är det självklart att vara ett ansikte utåt för Måltidsservice, ditt uppdrag är viktigt då det påverkar våra verksamheter.

Utöver att tillaga mat skall du kunna ta hand om de arbetsuppgifter som ingår i arbetet efter tillagning av mat så som städ och disk. Vi vill att du ska värna om miljön och gärna arbeta med ekologiska produkter. Du har ett brinnande intresse för matlagning och sätter matgästen i fokus.

Du kommer att ha ett intressant, roligt och omväxlande arbete där du får möjlighet att arbeta inom flera olika verksamheter. Genom att arbeta som Kock/kokerska hos oss har du en unik möjlighet att skaffa dig en bred erfarenhet inom yrket.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har kockutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha kunskap och erfarenhet av olika specialkoster och av egenkontrollprogram, då matsäkerheten är av stor betydelse.

Du är en engagerad, drivande och självständig Kock/kokerska som tänker nytt och vill ta dig an utmaningen att laga god och näringsriktig mat. Du ska vara lyhörd, flexibel och samarbetsinriktad som person med goda matlagningskunskaper. Du ser till att alla, även de med allergier och specialkost, får den mat de behöver för att må bra.

Du ska ha lätt för att kommunicera med barn och vuxna, vara serviceinriktad, positiv och ha god samarbetsförmåga.

Det är en förutsättning att du tycker om ett varierande arbete och snabbt kan sätta dig in i nya arbetsuppgifter och i de IT-system vi använder oss av.

Att arbeta i en Bemanningsenhet innebär att du lägger in den tid du kan arbeta i ett system som heter TimeCarePool. Detta program får du utbildning i av oss på Bemanningsenheten.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. För att skynda på processen är det bra om du redan när du ansöker skickar efter ett utdrag från polisens belastningsregister.
Varmt välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 8

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: Tillträde: Omgående

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-07-23
Referensnummer: A701079

Andra uppgifter:

Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi i Västra Göteborg vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling.

I Västra Göteborg arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån.

Med hänvisning till Lag SFS 2000:873 måste den som erbjuds tjänsten uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan upprättas.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Carina Månsson
Enhetschef Bemanningsenheten
E-post: carina.mansson@ vastra.goteborg.se

Fackliga företrädare:

Susanne Gustafsson Feenstra
Kommunal
Telefon: 031-366 48 20
E-post: susanne.gustafsson-feenstra@ vastra.goteborg.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster