Enhetschef till äldreboende i Örgryte-Härlanda

Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv - på riktigt? Hos oss i Örgryte-Härlanda spelar du en viktig roll för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang och kompetens gör vi det bästa för göteborgarna och bidrar till att Örgryte-Härlanda upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi har idag 3 500 anställda som alla ger service, stöd och omsorg på olika sätt.

Välkommen till en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för.

Arbetsuppgifter:

Vi söker nu dig som vill vara med driva arbetet framåt på ett av våra äldreboenden. Tillsammans med en engagerad chefskollega får du förmånen att leda arbetet för att ta vara på äldres sista tid i livet. Tillsammans driver vi en verksamhet som ger våra äldre ett bra och värdigt liv som de är nöjda med och som vi kan vara stolta över.

Rollen som enhetschef är mångfacetterad och enormt utvecklande. Som enhetschef kommer du att ansvara för inspirerade och engagerade arbetsgrupper och du kommer att få ha resultatansvar för ekonomi, personal, arbetsmiljö samt omsorg och service. Inom Örgryte-Härlandas äldreomsorg erbjuder vi service, omsorg och vård för våra äldre. Vår verksamhet utgör stöd för ett meningsfullt liv, präglat av oberoende och självständighet, under trygga förhållanden med respekt för självbestämmande och integritet. Vårt arbete kännetecknas av ett salutogent förhållningssätt .

Vi erbjuder dig ett viktigt uppdrag i en engagerad organisation med hög kompetens. Du kommer att ingå i områdets ledningsgrupp där du tillsammans med områdeschef och övriga enhetschefer initierar, stödjer och leder verksamheten. Ledningsgruppen för äldreboende är en kompetent, positiv och trevlig ledningsgrupp där vi hjälps åt, tar ansvar och stöttar varandra för att tillsammans göra det bästa för våra äldre och utveckla verksamheten. Vi vill skapa en dynamisk och god arbetsmiljö som präglas av ett synligt och engagerat ledarskap där du är en i laget med medarbetarna. Det är viktigt att kunna skapa en gemensam vision för medarbetarna med inriktning mot utveckling av verksamheten och med fokus på de äldre.

Kvalifikationer:

För att lyckas i arbetet som enhetschef ser vi gärna att du har erfarenhet av personal-, ekonomi- och budgetansvar och förstår vad som krävs för att engagera dina medarbetare. Erfarenhet från verksamhetsområdet är meriterande och som person är du trygg i ditt ledarskap och kan leda genom andra. Vidare är du kommunikativ och vågar stå för fattade beslut men har samtidigt förmågan att entusiasmera medarbetarna.

Personliga ledaregenskaper som vi premierar är mål- och resultatorientering. Du driver och utvecklar ditt arbete och sätter stort värde på samarbete och goda professionella relationer.

Vi söker dig som har examen inom lämplig högskoleutbildning så som sociala omsorgsprogrammet, socionomprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det kanske mest grundläggande är dock att du har förmåga och ser glädje i att entusiasmera och engagera dina medarbetare!

Välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-07-27
Referensnummer: 191/17

Andra uppgifter:

Mellan 19/6 - 23/7 svarar Elisabeth Dannberg, Områdeschef Hälso- och sjukvård, på frågor kring tjänsten, tel: 031-365 54 53, mail: elisabeth.dannberg@orgryteharlanda.goteborg.se

Intervjuer planeras att hållas 7:e, 8:e och 21:a augusti, med reservation för förändringar.

I Örgryte-Härlanda arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån. Vårt geografiska läge innebär goda kommunikationer och närhet till både Göteborgs centrum och vackra grönområden.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt rekryteringssystem Visma Recruit. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster då Göteborgs Stad har upphandlade avtal.

Vi vill ta tillvara de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning tillför verksamheten.

Upplysningar lämnas av:

Anna Heldtander
Områdeschef Äldreomsorg
Telefon: 031-365 64 36

Fackliga företrädare:

Kommunal
Telefon: 010-442 94 16

Elin Pellegrino
Vision
Telefon: 031-365 53 62

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster