Fordonsmekaniker

Göteborgs Stads Leasing AB:s affärsidé och uppdrag är att uppnå en affärsmässig och kostnadseffektiv samhällsnytta med miljön i fokus genom att samordna stadens verksamheters behov av såväl finansiell som operationell leasing.

Bolaget har cirka 80 anställda och svarar för Göteborgs Stads samordning av lös egendom och transporter samt utveckling av innovativa lösningar inom området för en ren och trafiksäker stad. Det görs genom såväl finansiell som operationell leasing. Bolaget är stadens samordnare och expertorgan när det gäller operationell och finansiell leasing. Inom finansiell leasing erbjuder bolaget finansieringslösningar av lös egendom. Inom operationell leasing erbjuder bolaget samordning av miljösmarta och trafiksäkra fordon, maskiner och transporter.

Göteborgs Stads Leasing AB skadereglerar också stadens drygt 4000 fordon och arbetar förebyggande kring fordonsrelaterade skadekostnader. Dessutom är bolaget ett stöd för stadens förvaltningar och bolag vid avyttring av lös egendom.

Arbetsuppgifter:

Självständigt genomföra felsökning, service och reparationer samt inspektioner på stadens fordon både personbilar och transportbilar samt arbetsfordon och maskiner.

Färdigställa arbetsorder i vårt interna IT-stöd.

Kvalifikationer:

Du bör ha fordonsteknisk utbildning och körkort minst "B". Du är van vid olika typer av felsökningsinstrument och fordonsrelaterade IT-system och har kännedom om flera olika bilmärken samt har god kunskap om el och elektronik i fordon.

Du bör ha god kunskap och framför allt ett stort intresse för ny teknik inom alla förekommande fordonsområden (främst el & gas). Ett gediget intresse för och kunskap om miljöfordon, maskiner, tyngre fordon, hydraulik, el är meriterande. Du läser, skriver och talar bra svenska.

För att passa in och fungera hos oss ställer vi stora krav på personliga egenskaper. Samarbete och ansvarstagande är viktigt i vår arbetsgrupp. Du skall kunna arbeta i team och vara flexibel för att kunna växla mellan olika arbetsuppgifter.

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2017-09-15. Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-14
Referensnummer: A711228

Andra uppgifter:

GSL erbjuder:
- Intensiva och varierande arbetsdagar
- Stora möjligheter för professionell och personlig utveckling
- Konkurrenskraftiga villkor
- Spännande arbetsplats som ligger i framkant vad gäller ny fordonsteknik
- Aktiv friskvård

Upplysningar lämnas av:

Mats Pervik
Chef för Eftermarknad
Telefon: 031-3684916

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster