Registrator

Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg.

Arbetsuppgifter:

Som registrator på kommunledningskontoret är du ofta den som får ta emot frågor från medborgare, press, politiker och kollegor. Du ansvarar bland annat för kommunstyrelsens diarium, liksom utlämnande av allmänna handlingar och bedömning av sekretess. I tjänsten förekommer även andra inslag av administration såsom arkivläggning och fakturahantering. Du är en viktig del i kedjan från ärendeberedning till politiskt beslut och arbetar nära kommunsekreteraren. För rätt person finns möjligheter till utveckling inom den administrativa verksamheten.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är noggrann, initiativrik och en mästare på att hantera många olika frågeställningar på samma gång. Du är bra på att skapa ordning och reda, är strukturerad och effektiv. Det är också viktigt att du är social, serviceinriktad och prestigelös. Goda kunskaper i svenska språket är en förutsättning.
Du har gymnasial utbildning.

Meriterande är
- om du har erfarenhet av att arbeta i offentlig förvaltning,
- om du har eftergymnasialutbildning inom administration,
eller
- om du har annan erfarenhet inom området

Stor vikt kommer fästas vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 100 %
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-06
Referensnummer: A696240

Andra uppgifter:

Alingsås präglas av stark tillväxt, nyföretagaranda och är den moderna mötesplatsen. Här hittar du småstadens fördelar och storstadens möjligheter. Med tåg tar det drygt 30 minuter till Göteborg och under en timme till Borås och Skövde.

I Alingsås kommun gillar vi olika. Vi ser mångfald som en tillgång och ett måste för att kunna möta våra medborgare där de befinner sig. Både idag och imorgon.

Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Upplysningar lämnas av:

Angelica Nåfors
Enhetschef & upphandlingschef
Telefon: 0322 - 61 72 70

Anci Eyoum
Kommunsekreterare
Telefon: 0322-616130

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster