Stenungskolan söker Lärare i Spanska

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun, är en expanderande kustkommun med ca 25000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Sektor Utbildning i Stenungsund omfattar 16 förskolor och 10 grundskolor med tillhörande Skolbarnomsorg och Grundsärskola. Det går ca 5.500 barn/elever inom verksamheterna.
I Sektor Utbildning ingår även Gymnasium, Vuxenutbildningen samt Kultur- och Fritid.

Stenungsund är en barnvänlig kommun där vi värnar om barns rättigheter och arbetar för att barn och ungdomar ska ha en god uppväxtmiljö. Vi erbjuder mycket goda möjligheter till utbildning och arbete eller annan sysselsättning. I Stenungsunds kommun utbildar vi världsmedborgare som står väl rustade för framtidens alla utmaningar.


Stenungskolan är en 7-9 skola i centrala Stenungsund med närhet till natur och aktiviteter av olika slag. Skolan växer och till hösten beräknas det vara ca 350 elever.
Skolan arbetar hälsofrämjande och förebyggande. Bland annat har mötesstrukturen kring elevhälsateamen och arbetslagen förändrats för att skapa så bra förutsättningar som möjligt till att ge alla elever det stöd som behövs för deras lärande.

All personal på Stenungskolan eftersträvar en trygg och lärande miljö, där alla får lov att pröva sina vingar och växa med uppgiften. Tillsammans tar vi chansen att lyckas. På Stenungskolan är vi övertygade om att höga förväntningar ger goda resultat. En grundmurad respekt och allas lika värde gäller här.

Arbetsuppgifter:

Stenungskolan söker en lärare i Spanska moderna språk årskurs 6-9. Vi vill att du som pedagog är förtrogen med och följer de kommunala och nationella styrdokumenten. Du skall ansvara för planering och genomförandet av den pedagogiska verksamheten. Du dokumenterar, följer upp och utvärderar. Medverkar i skolans utveckling och tar ansvar för den egna personliga kompetensutvecklingen.


Kvalifikationer:

- Har högskoleutbildning som lärare i Spanska
- Erfarenhet från liknande arbete är meriterande
- Arbete med flerspråkiga elever är meriterande
- Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Vi vill att du som person, ser utvecklingsarbete som något positivt, och vill vara med och utveckla vår skola och i förlängningen dig själv som person. Att du har tålamod och kan skapa en trygg miljö för våra elever. Att du har en välutvecklad kommunikativ och pedagogisk förmåga. Då alla elever från årskurs 6 -9 har ett digitalt verktyg så krävs det stor datorkunskap. Att du ser vikten av samarbete då en stor del av arbetet innebär att arbeta i team runt eleverna. Att du kommunicerar, tar ansvar för och skapar ett gott arbetsklimat för att skapa en lugn, trygg och trivsam skolmiljö. Att du ser samarbetet med hemmen som mycket viktigt och som en förutsättning för en bra verksamhet.

Vi erbjuder
Ett självständigt och stimulerande arbete under ansvar. En hälsofrämjande arbetsmiljö och samarbete med kompetenta kollegor, samt en stor arbetsgivares bredd och utvecklingsmöjligheter.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2017-08-14

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-06
Referensnummer: A698248

Andra uppgifter:

Ferietjänst

Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in ansökan

Enligt skollagen krävs legitimation för tillsvidareanställning. Saknar du legitimation kan du endast anställas på tidsbegränsad anställning.


Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar lämnas av:

Mattias Berntsson
Rektor
Telefon: 0303-73 26 04
E-post: mattias.berntsson@ stenungsund.se

Therese Olofsson
bitr. Rektor
Telefon: 0303-73 27 04
E-post: therese.olofsson@ stenungsund.se

Fackliga företrädare:

Fackliga representanter nås via kommunens växel
Telefon: 0303-73 00 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster