Lärare på Introduktionsprogrammen

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 36 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 500 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalism och framåtanda.

Partille Gymnasium är en skola som kännetecknas av mångfald när det gäller såväl mixen av teoretiska och praktiska program som olika kulturella/etniska bakgrunder. Vårt mål är att framtidsrusta eleverna, så oavsett om man väljer att börja jobba direkt efter gymnasiet eller om man vill gå vidare till högre studier ska man vara redo för detta efter sina år på Partille Gymnasium.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Arbetsuppgifter:

En av våra lärare kommer att vara föräldraledig efter årsskiftet och vi söker nu hennes ersättare. Vill du tillsammans med vår kompetenta personal på Introduktionsprogrammen arbeta för att göra skillnad för våra elever? Vi söker dig med gymnasiekompetens i svenska och historia. Behörighet i engelska och grundskolekompetens i flera ämnen är meriterande.

Kvalifikationer:

Många av våra elever är i behov av särskilt stöd med tydliggörande pedagogik och vi ser gärna att du jobbat med liknande elevkategori tidigare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Tillträde: 2017-12-01
Tidsbegränsat till: 2018-06-15

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-27
Referensnummer: UN/2017:270/3015

Upplysningar lämnas av:

Sofie Andrésen
Rektor
Telefon: 031 792 13 69
E-post: sofie.andresen@ partille.se

Fackliga företrädare:

Lennart Billberg
SACO/Lärarnas riksförbund
Mobiltelefon: 0709-93 13 35

Jesper Adolfsson
Lärarförbundet
Telefon: 031 792 14 27
E-post: jesper.adolfsson@ edu.partille.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.



<< Tillbaka till listan över lediga tjänster