Lärare tyska 50 - 100 % Häggvallskolan åk 6-9


Tjörn är ö-kommunen med hög kvalitet i verksamheterna och havet i blickpunkten. Tjörn placerar sig högt i rankningar när skolor, äldrevård samt säkerhet och trygghet mäts.
Kommunens ekonomi är stabil och har varit det i många år. Det gör att Tjörns kommun hela tiden kan utvecklas. God service och tillgänglighet är angelägna frågor liksom infrastruktur.
På Tjörn tror vi att konst och kultur ger muskler åt själen och rustar våra barn och ungdomar för ett gott liv.
”Tjörn – möjligheternas ö hela året och för hela livet” är Tjörns vision.


Häggvallskolan är en 6-9 skola som ligger vid Höviksnäs på nordöstra Tjörn. Kommunikationsmöjligheterna är goda med busshållplats alldeles utanför skolan. Vår uppfattning om vår skola är att den är trivsam med ett gott umgängesklimat mellan alla som arbetar här, såväl elever som medarbetare. Skolan har 363 elever fördelade på tre arbetslag, en förberedelseklass och en särskild undervisningsgrupp för elever med autism. Vi arbetar för att alla elever ska känna sig inkluderade i grundskolans verksamhet och en lika inkluderad grundsärskola finns på skolan. Under åren har all personal genomgått skolverkets matematiklyft samt läslyftssatsning. Det kollegiala lärandet ska genomsyra, IKT i undervisningen är en naturlig del. Mål vi arbetar mot är språkutvecklande i alla ämnen och formativ bedömning

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som har ämnesbehörighet/erfarenhet att undervisa i tyska för åk 6-9. Du kommer att ha huvudansvar för ditt ämne och ha mentorskap i en av skolans klasser. I kombination med annat ämne kan omfattning diskuteras.

Kvalifikationer:

Du har för tjänsten erforderlig utbildning och legitimation och vi ser fram emot din ansökan.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid. 50%
Tillträde: 2017-08-11

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-07-21
Referensnummer: Buf 2017/239

Andra uppgifter:

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vi har upphandlat med bemannings- och rekryteringsföretag.

Vi intervjuar och rekryterar löpande under ansökningstiden.

Om du har problem med att ansöka via programmet Offentliga jobb vänligen kontakta supporten via telefonnummer 0771-10 10 29.

Upplysningar lämnas av:

Elisabet Wikberg
Rektor
Telefon: 0730-270056

Fackliga företrädare:

Marie Eolsson
LF
Mobiltelefon: 0702-850206
E-post: marie.eolsson@tjorn.se

Carl Ramhult
LR
Mobiltelefon: 0707-314468
E-post: carl.ramhult@tjorn.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster