Leg. Fysioterapeut / Leg. Sjukgymnast

Tillbaka

Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 300 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas.

Hedemora kommun är kommunens största arbetsgivare med över 1200 medarbetare inom ett hundratal olika spännande yrken. Kommunens övergripande strategiska mål är att skapa möjligheter för en god livskvalitet och god omsorg, få människor att välja Hedemora kommun som bostadsort. God livskvalitet innebär bland annat att Hedemora kommun är en ekokommun med goda boendemiljöer, att vi utvecklar kultur- och naturmiljöer, erbjuder bra förskolor och grundskolor, en gymnasieskola med utbildning av högsta kvalitet, samt utvecklar en positiv och stimulerande miljö för näringslivet.

För mer information: http://www.hedemora.se

Arbetsuppgifter:

Hedemora kommun, Vård- och omsorgsförvaltningen söker en legitimerad Fysioterapeut/legitimerad Sjukgymnast.

Arbetsuppgifter: Du kommer att ingå i HSR-enheten tillsammans med sjuksköterskor och arbetsterapeuter. Som fysioterapeut/sjukgymnast arbetar du mot kommunens särskilda boenden för äldre, gruppboenden och dagverksamheter inom LSS samt mot ordinärt boende. Du arbetar utifrån en helhetssyn med alla förekommande ärenden gällande utredning, träning, behandling, hembesök samt hjälpmedelsförskrivning. Även utbildning och handledning av omvårdnadspersonal och anhöriga är exempel på vad som ingår i uppdraget. På HSR-enheten samarbetar vi bl a med omvårdnadspersonal, biståndshandläggare, enhetschefer samt andra aktörer i och utanför organisationen. Vi dokumenterar i Procapita.

Kvalifikationer:

Leg Fysioterapeut/Leg Sjukgymnast med goda yrkeskunskaper. Du är lyhörd, noggrann och ansvarstagande med en hög servicekänsla. Du har ett stort engagemang och intresse för att arbeta med äldre och personer med funktionsnedsättning. För att lyckas i din roll behöver du ha lätt för att samarbeta och ha ett flexibelt förhållningssätt. Du har förmåga att planera, organisera och prioritera i ditt arbete. Det krävs att du har ett professionellt och gott bemötande och ser till den enskildes behov och förmåga.
För tjänsten erfordras god datorvana och B-körkort.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt:

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Som medarbetare inom Hedemora kommun är det viktigt att du delar den gemensamma värdegrunden KRAM som står för Kundfokus, Respekt, Ansvar och Mod.

Vi har gjort vårt mediaval och undanber oss all kontakt från annonsförsäljare samt rekryteringsbolag.


VÄLKOMMEN med Din ansökan via www.offentligajobb.se

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid eller efter överenskommelse.
Tillträde: Tillträde snarast.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-16

Arbetsgivarens referensnummer: VO 70/17

Upplysningar lämnas av:

Ann-Kristin Källström
Enhetschef HSR-enheten
Telefon: 0225-345 07

Facklig(a) företrädare
Karin Melin
Fysioterapeuterna
Telefon: 0225-344 04

Tillbaka