Renova söker IT-tekniker med fokus på mobila enheter

•Renova är Västsveriges ledande miljöföretag inom avfall och återvinning. Vårt uppdrag är att tillsammans med våra tio ägarkommuner ta ett långsiktigt ansvar när det gäller avfall och återvinning. Vi ska leverera affärsmässig samhällsnytta och aktivt medverka till en hållbar utveckling i vår ägarregion. Koncernen består av två bolag: Renova AB, som arbetar med ägarkommunernas direkttilldelade uppdrag och Renova Miljö AB, som har uppdrag från företag, verksamheter och kommuner. Vi är totalt ca 780 medarbetare inom koncernen och omsätter 1 180 miljoner kronor. För mer information besök: www.renova.se

Arbetsuppgifter:

En stor del av Renovas verksamhet sker i fordon och på anläggningar i våra ägarkommuner. För att bättre kunna förse våra medarbetare med moderna verktyg och hjälpmedel ökar nu vårt fokus på mobila enheter. Vi söker därför en IT-tekniker med inriktning på mobila enheter som ska komplettera vårt befintliga IT-team.

Som IT-tekniker mobilitet kommer du vara en viktig person i vårt arbete med strategi och utveckling av mobila tjänster och infrastruktur. I ditt dagliga arbete ansvarar du för utföra installation och drift av hård- och mjukvara för mobila system och klienter på Renova. Det innebär fordonsdatorer, plattor, smarta telefoner och andra smarta uppkopplade enheter. Du ansvarar för support till medarbetare och kollegor kopplat till mobila system. Du kommer att ha egna spännande uppdrag samt delta i projekt och aktiviteter som IT-specialist. I rollen förväntas du hålla dig ajour med nyheter inom IT samt föreslå och eventuellt utforma bättre och mer kostnadseffektiva lösningar för Renova.

Du ingår i ett team med sex personer som arbetar med drift och support av Renovas IT infrastruktur och rapporterar till Chef IT Infrastruktur. Rollen är ny i organisationen och därför finns möjlighet att påverka innehåll och utformning för rätt person.

Kvalifikationer:

Vi tror att du har relevant eftergymnasial utbildning och gärna några års erfarenhet av mobila system och klienter. Erfarenhet av Windows 10, Windows Mobile, Android, IOS, SQL Server är meriterande. Du bör kunna programmera på grundläggande nivå samt felsöka i hård- och mjukvara. Vi tror att den här tjänsten är en bra möjlighet för dig som är ny inom yrket och vill utveckla dina kunskaper.

Vi söker dig med intresse för IT och infrastruktur och som vill vara med och implementera användandet av fler mobila enheter inom Renova. För att trivas som It-tekniker mobilitet hos oss bör du vara initiativtagande och lösningsorienterad i ditt arbetssätt. Du är serviceinriktad och har ett logiskt och analytiskt tänk med en förmåga att se konsekvenser av olika handlingsalternativ samt dra följdriktiga slutsatser. Du har god social förmåga och arbetar väl i grupp så väl som självständigt och räds inte att fatta beslut. Vidare tycker du givetvis att miljöfrågor är viktiga!

Tycker du att rollen verkar intressant? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde: Omgående, enligt överenskommelse Urval sker löpande

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-17
Referensnummer: A729320

Andra uppgifter:

Renova arbetar aktivt med jämställdhets- och mångfaldsfrågor och eftersträvar en jämn fördelning bland våra medarbetare avseende ålder, kön och etnisk bakgrund.

Som anställd på hos oss är du inte bara en uppskattad medarbetare utan även en uppskattad samhällsmedarbetare som arbetar för ett hållbart samhälle! Som anställd på Renova får du ta del av våra förmåner. Ett urval av dessa är: utbildning, karriärplanering och karriärutveckling; trevliga kollegor och trivselaktiviteter; subventionerad lunch; friskvårdsbidrag; gruppträning med instruktör på din arbetsplats samt ett välutrustat gym på Renovas huvudkontor på Holmen.
Renova arbetar aktivt med jämställdhets- och mångfaldsfrågor och eftersträvar en jämn fördelning bland våra medarbetare avseende ålder, kön och etnisk bakgrund.

Upplysningar lämnas av:

Jonas Casperson
Chef IT Infrastruktur
Telefon: 031-618072
E-post: jonas.casperson@renova.se

Iwona Jedrzejewska
Ledarna
Telefon: 031-61 83 47

Fackliga företrädare:

Marie-Louice Flach
Saco
Telefon: 031-61 87 06

Jim Lovevik
Vision
Telefon: 031-61 85 42

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster