Förskollärare grundsärskola 1-6

Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg.

Arbetsuppgifter:

Förskollärare/ fritidspedagog inom grundsärskola och regnbågens fritidshem. Du kommer att vara en del i vårt arbetslag där du som pedagog deltar och leder det pedagogiska arbetet framåt. Grundsärskolan/ fritids är uppdelade i mindre grupper och samverkar med varandra och övriga klasser i grundskolan. På fritids blir det förskollärarens roll att tillsammans med fritidsledaren planera och se på elevernas hela dag.

Kvalifikationer:

Vi ser gärna att du har erfarenhet av förskola/ förskoleklass eller fritids och har varit en aktiv part i deras kvalitetsarbete. På grundsärskolan används takk och bildstöd. Vi erbjuder kurser inom alternativ kompletterande kommunikation till alla medarbetare. På grundsärskolan/ fritids går barn som har olika funktionsvariationer ,så omsorg och en del lyft ingår i det dagliga arbetet .

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid / deltid. 40- 100 % beroende på ev studier

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-26
Referensnummer: A713850

Andra uppgifter:

Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Upplysningar lämnas av:

Annica Garpebring
rektor
Telefon: 0322-616233
E-post: annica.garpebring@ alingsas.se

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster