Lilla Lackarbäck grundsärskola söker lärare/ speciallärare/ specialpedagog

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Inom grundsärskolan i Mölndal har vi ett stort fokus på kommunikation och bemötande. Detta innebär bland annat att vi har en logoped anställd som arbetar mot våra enheter och vi lägger stor vikt vid alternativ kommunikation så som bilder och tecken. De digitala verktygen är ett viktigt stöd i våra verksamheter.
Arbetsuppgifter:

Lärare grundsärskola/träning åk 1-7.
Lilla Lackarebäcksskolan grundsärskola är en enhet där vi arbetar i arbetslag bestående av lärare, förskollärare, aktiveringspedagoger och habiliteringsassistenter. Alla med stor erfarenhet av arbete med elever med autism och utvecklingsstörning.
Du kommer att arbeta med elever i de yngre åren, för närvarande har vi elever i åk 1-7 på skolan, där de flesta eleverna har tilläggshandikappet autism.
Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer att vara elever som läser ämnesområden/träning. Men vi ser gärna att du har en bred kompetens inom grundsärskolans verksamheter.

Kvalifikationer:

Vi söker lärare/speciallärare alternativt specialpedagog med inriktning mot utvecklingsstörning. Du har utbildning och dokumenterad erfarenhet av arbete med elever i grundsärskola och erfarenhet av arbete med elever inom autismspektrum. Vi kommer därför lägga stor vikt vid dina kunskaper kring den speciella tillrättalagda pedagogiken för denna elevgrupp. Vi ser gärna också att du har kunskaper kring alternativ kommunikation såsom tecken och bildkommunikation. Vi använder idag en mängd digitala verktyg i undervisningen, vilket innebär att det måste finnas kunskap och ett intresse kring det digitala användandet.
Stor vikt läggs vid den sökandes personliga lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-06
Referensnummer: A699057

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-10 10 29.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet ha vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Solveig Strömbom
rektor grundsärskola
Telefon: 031-315 20 48
E-post: solveig.strombom@ molndal.se

Fackliga företrädare:

Lärarförbundet
Telefon: 031-27 09 09
E-post: lararforbundet@molndal.se

Lärarnas Riksförbund
Telefon: 031-27 37 01
E-post: annika.hakansson@ molndal.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster