Förskollärare, Garnvindeskolans förskola

Ale kommun med 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

Trygga och nyfikna barn som tar sig an livet med lust och energi, det är målet för alla oss som jobbar inom förskolan i Ale kommun. Vi behöver dig som delar vår syn på det kompetenta barnet och dess lärande. Alla barn har olika förutsättningar och arbetslaget jobbar så att förskolan möter barnens behov. I våra förskolor är du medforskare - du är med och upptäcker världen i stort och smått tillsammans med barnen.

Garnvindeskolans förskola delar lokaler med Garnvindeskolan och ligger i västra delen av Skepplanda tätort i nära anslutning till Kyrkskolans förskola. Garnvindeskolans förskola består av två avdelningar med äldrebarn. De två förskolorna samarbetar och det finns en naturlig förbindelse med skolan. Vi arbetar med att ge barnen en bra start i livet och strävar efter att barn, pedagoger och vårdnadshavare ska känna inflytande över sin vardag och över verksamheten. Vi utvecklar vår organisation och vårt pedagogiska arbetssätt med nyfikenhet, lyssnande och kreativitet. Vi lägger stor vikt vid trygghet och det personliga mötet mellan barn-pedagog-vårdnadshavare. För att skapa detta är reflektion och systematiskt kvalitetsarbete en viktig del i vårt arbete.

Arbetsuppgifter:

Tillsammans med dina kollegor skapar ni en pedagogisk vardag där barnet och dess utveckling står i fokus. Du ansvarar för planering, genomförande, reflektion, pedagogisk dokumentation, utvärdering och analys av arbetet kring barns utveckling och lärande.

Kvalifikationer:

Du är legitimerad förskollärare.
Läroplanen för förskolan säger att vi i arbetslaget ska utveckla och genomföra en verksamhet som ger alla barn möjlighet till bästa möjliga utveckling. För att genomföra detta ser vi att du är lösningsfokuserad och flexibel i ditt tänkande, är lyhörd gentemot barn och kollegor samt vill föra en öppen dialog för att bidra till att utveckla verksamhetens kvalitet. Vår förskola har närhet till skog och naturområde och vi ser gärna att du har erfarenheter av att använda utemiljön och naturen som ett pedagogiskt rum. Ale kommun arbetar med det digitala verktyget Unikum för dokumentation. Vi arbetar efter Ale kommuns motto Lust att lära.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2018-02-01. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-17
Referensnummer: A735806

Andra uppgifter:

Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar lämnas av:

Tim Nylander
Förskolechef
Telefon: 0303-33 02 56

Fackliga företrädare:

Fackliga representanter nås via kommunens kontaktcenter
Telefon: 0303-33 00 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster