Undersköterskor till Brogården

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Vård- och omsorgsförvaltningen med sina ca 1500 medarbetare är en av förvaltningarna i Mölndals stad och omfattar äldreomsorg, funktionshinder och hemsjukvård.

Arbetsuppgifter:

Mölndals stad söker undersköterskor till Brogården äldreboende. Brogården äldreboende ligger i det natursköna Lindome. Brogårdens äldreboende har 63 lägenheter fördelade på olika enheter.

Arbetet som undersköterska innebär att du tillsammans med övrig personal ger stöd, service, och bäst möjliga vård och omsorg varje dag. Insatserna är individuellt planerade vilket innebär att vårdtagarens individuella behov och förutsättningar står i centrum. Det kan också innebära att vara behjälplig i det vardagliga livet och vid olika sociala aktiviteter. Med dina kunskaper bidrar du till det dagliga omsorgsarbetet men har också förmågan att utveckla och förnya verksamheten.

Arbetet kräver flexibilitet, god samarbetsförmåga och ansvarskännande.

Mölndals Stad blir din arbetsgivare, med nuvarande placering på Brogårdens äldreboende.

Kvalifikationer:

• Vård- och omsorgsprogrammet
• KY-utbildning i demens eller geriatrik är meriterande
• Erfarenhet av demensboende
Erfarenhet från kortidsboende är meriterande
• Förmåga att handleda arbetskamrater inom sitt ansvarsområde
• Grundläggande datakunskaper
• Kunskap i social dokumentation
• Goda kunskaper i svenska språket
• Goda kunskaper/erfarenhet i arbete kring schemaplanering

Som person har du god samarbetsförmåga, är flexibel och har ett medvetet reflekterande förhållningssätt. Du har en god kommunikationsförmåga och möter varje boende utifrån personens individuella behov och önskemål. Framförallt har du ett humanistiskt synsätt och tycker att det är roligt och stimulerande att arbeta med äldre människor och deras behov.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. I denna rekrytering kommer urval och intervjuer att ske löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2018-01-01. Tillträde 180101 eller enligt överenskommelse. Arbetstid/Omfattning: 80%. Schema: dag, kväll och helg. Vi planerar vårt schema i Timecare.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-25
Referensnummer: A721929

Andra uppgifter:

Inom vård- och omsorgsförvaltningen pågår ett aktivt arbete för att kunna erbjuda medarbetare önskad sysselsättningsgrad i syfte att minska de ofrivilliga deltidsanställningarna. I de fall annonsering gäller en deltidstjänst är vår ambition att på sikt ge möjlighet till utökad sysselsättningsgrad.

Vid rekrytering beaktar vi mångfaldsperspektivet för att få en bättre spegling av vår verksamhet.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Mölndals stad har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Marianne Ehn
Enhetschef Dagverksamhet, Brogården
Telefon: 031-315 27 61

Lina Andersson
Enhetschef
Mobiltelefon: 0733-62 45 20

Fackliga företrädare:

Kommunal Mölndal
Telefon: 031-315 33 30

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster