Sjuksköterska

Askim-Frölunda-Högsbo ligger i den södra delen av Göteborg och har cirka 57 000 invånare. Vi är cirka 4 200 medarbetare i stadsdelen som arbetar för en bra vardag för göteborgarna. Genom att ge service, stöd och omsorg gör vi skillnad när det behövs. Vi möter stora utmaningar i arbetet och därför är vår kunskap och vårt engagemang avgörande för kvalitén i stadsdelens verksamheter. Vi arbetar med att öka inflytandet för stadens invånare, brukare och medarbetare och tillsammans ska vi skapa en öppen, trygg och jämlik stadsdel där många vill leva, arbeta och bo.

Arbetsuppgifter:

Sjuksköterskeorganisationen i SDF Askim- Frölunda- Högsbo arbetar gentemot alla äldreboenden i stadsdelen. Vi är en stor organisation med många möjligheter för sjuksköterskor att utvecklas i sin profession och skaffa sig nya erfarenheter.

Som sjuksköterska arbetar du med att planera, leda och följa upp arbetet i samråd med den enskilde, dess anhöriga och övrig personal. Du ingår i ett professionellt team som samverkar för den enskildes bästa. Den vård som våra patienter är i behov av är allt ifrån förebyggande till avancerad vård vilket leder till ett varierat och omväxlande arbete. Att handleda omvårdnadspersonal ingår i tjänsten.

Obekväm arbetstid arbetar man över hela området inte bara på det boende man är ansvarig på.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är en legitimerad sjuksköterska. Har du tidigare erfarenhet och kunskap från vård av äldre ses det som meriterande. Arbetet kräver körkort.

Vi önskar att du har stort intresse för äldreomsorg och vill medverka till att våra hyresgäster kan leva ett värdigt liv och känna välbefinnande - utifrån var och ens förutsättningar. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och har lätt för att samarbeta och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Schema
Tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Arbetstidsvillkor: 38,25%

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-15
Referensnummer: A714432

Andra uppgifter:

I Askim-Frölunda-Högsbo arbetar vi för en god och hälsofrämjande arbetsmiljö och erbjuder bland annat friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter. Rökfri arbetstid tillämpas i hela förvaltningen.

Förvaltningen har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysningar lämnas av:

Gunilla Lindahl
Enhetschef
Telefon: 031-366 03 25

Fackliga företrädare:

Brith Holm
Vårdförbundet
Mobiltelefon: 0736-66 97 66
Telefon: 031-343 76 99

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster