Förskollärare till Ekskogens förskola

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!


Arbetsuppgifter:

Nu söker vi en förskollärare till Ekskogens förskola.

På Eklandas förskolor strävar vi efter att personal, barn och föräldrar känner glädje och stolthet. Vi arbetar utifrån värdeorden Välkomnande – Tillit – Nyfikenhet - Delaktighet och vår målbild lyder: Vi välkomnar barnen till en stimulerande, trygg och tolerant mötesplats.

Här fylls deras vardag med tillit till sin egen förmåga, respekt för olikheter och delaktighet.
Vi är en förskola i tiden där barn lär sig att lära tillsammans genom kreativitet, fantasi och lek.

I år har vi påbörjat arbetet mot att bli litteraturcertifierade och vi välkomnar dig med på den spännande resan. Vi ser gärna att du har ett intresse av IKT då platsen som IKT-handledare på enheten behöver fyllas.

Hos oss får du tillgång till digitala hjälpmedel, friskvårdsbidrag, kläder för utomhusverksamhet, handledning av specialpedagoger, mentor om du är nyutbildad, delaktighet och inflytande samt möjlighet till fortbildningar.


Kvalifikationer:

Du tror på det kompetenta barnet och ser barngruppen som en tillgång. Du är en medforskande pedagog och låter miljön formas utifrån barnens intressen och behov.

Du tar ett stort ansvar och har förmågan att omsätta läroplanens mål och intentioner i praktiken samt har en hög pedagogisk medvetenhet. Du har ett professionellt sätt att både ge och ta i diskussioner, i planeringar och i den praktiska verksamheten.

Du tar initiativ och driver ditt pedagogiska arbete framåt tillsammans med dina kollegor. Att kontinuerligt reflektera över ditt och arbetslagets förhållningssätt samt verksamhet är en självklarhet för dig.

Vi söker dig som vill vara med i en verksamhet som ständigt utvecklas, där du är med och skapar bästa tänkbara förutsättningar för barnen, dig själv och dina kollegor.

Utbildad förskollärare

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-17
Referensnummer: A736582

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-10 10 29.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet ha vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Camilla Axén Nolmark
Förskolechef
Telefon: 0760-524918

Fackliga företrädare:

Lärarförbundet
Telefon: 031-27 09 09
E-post: lararforbundet@molndal.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster