Förskollärare till Rävekärrs förskola

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

På Rävekärrs förskola arbetar vi tillsammans för trygghet och lustfyllt lärande. Förskolan har 8 avdelningar med varav två av dem ligger i en paviljong i närheten. Förskolan har en närhet till skolskogen, är Miljö certifierad och arbetar med Grön Flagg. Vi har påbörjat arbetet med att bli en Litteraturdiplomerad förskola och vi ingår även i projektet ”Maker skola”, programmering i förskolan, tillsammans med andra förskolor och skolor i östra Mölndal.

Arbetsuppgifter:

På Rävekärrs förskola utvecklar vi kollegialt lärande, samsyn, förståelse, reflektion i olika arbetsgrupper. Vi vill utveckla och forma en organisation och verksamhet som gör det möjligt att barns vardag fylls av tilltro till sin egen förmåga. Vi tar vara på barns initiativ och ger dem möjlighet att påverka och få inflytande.

Som pedagog har man tillgång till egen i-Pad för att bl.a. kunna dokumentera/synliggöra och delta i det systematiska kvalitetsarbetet. Vi arbetar med pedagogisk dokumentation i verksamheten för att synliggöra olika lärprocesser och vi använder även Unikum. Alla avdelningar har iPad i det pedagogiska arbetet med barnen, en smart-tv och tillgång till en smart-board och projektor.

Om du blir anställd hos oss erbjuder vi dig bl.a. tillgång till egen i-Pad, arbetskläder, friskvårdspeng. Varje termin har alla arbetslag 3-4 halva reflektionsdagar och mentor för dig som är nyexaminerad.

Kvalifikationer:

Vi vill att du har ett genuint intresse och nyfikenhet inför att vara med och skapa en utforskande pedagogik, där tillit till barns förmåga och deras lust till lärande har en central roll. Du tar ett stort ansvarar och har förmågan att omsätta läroplanens mål och intentioner i praktiken samt en hög pedagogisk medvetenhet. Att på ett professionellt sätt, både ge och ta i diskussioner/planeringar och den praktiska verksamheten är en självklarhet för dig.

Du som söker skall vara van med digital teknik då detta blir ett självklart verktyg i vår verksamhet.

Vi söker dig som är utbildad förskollärare och har egenskaper som engagerad, motiverad, påhittig, idérik och positiv.

Stor vikt läggs vid den sökandes personliga lämplighet. Urval kommer att påbörjas allteftersom ansökningarna kommer in.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-23
Referensnummer: A705833

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-10 10 29.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet ha vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Petra Dahlén
Förskolechef
Telefon: 031-3153206
E-post: petra.dahlen@molndal.se

Fackliga företrädare:

Lärarförbundet
Telefon: 031-27 09 09
E-post: lararforbundet@molndal.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster