Sjuksköterska, natt, Hemsjukvården

Ale kommun med knappt 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

Arbetsuppgifter:

Som sjuksköterska, natt, samordnar och planerar du hälso- och sjukvårdande insatser för den enskilde. Du utför hembesök, både planerade och oplanerade, samt svarar på telefonkonsultationer. Arbetet är teambaserat och innebär både SoL- och HSL- insatser. Du gör bedömningar gällande medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser, följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning. Det ingår även ansvar för att handleda, instruera och delegera omvårdnadspersonal. Vår målsättning är att ge bästa möjliga vård och bemötande till alla som vi möter i vårt arbete.

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet. Gärna med erfarenhet från öppen hälso- och sjukvård. Arbetet kräver självständighet, engagemang, flexibilitet samt god samarbetsförmåga. Vi dokumenterar i Treserva. Det är en merit om du tidigare har arbetat i hemsjukvård.
B-körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1. 28,49/34,33

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-13
Referensnummer: A696475

Andra uppgifter:

Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Upplysningar lämnas av:

Anette Whiltås
Tf enhetschef
Mobiltelefon: 0704-32 07 57
E-post: anette.whiltas@ale.se

Marie Nylander
Samordnare
Mobiltelefon: 0737-73 10 53
E-post: marie.nylander@ale.se

Fackliga företrädare:

Fackliga representanter nås via kommunens kontaktcenter
Telefon: 0303-33 00 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster