Legitimerad arbetsterapeut, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Arbetsuppgifter:

Lilla Edets kommun söker nu dig som är legitimerad arbetsterapeut till hemsjukvården!

Hemsjukvården är en del av Lilla Edets kommuns Socialförvaltning som ansvarar för stora och viktiga delar av vår välfärd. Arbetet som arbetsterapeut är uppdelat i olika områden där du kommer att utreda, bedöma och behandla utifrån just ditt kompetensområde.

Dina arbetstider är förlagda under dagtid där du kommer att samarbeta i grupp med andra arbetsterapeuter, sjukgymnaster, rehab assistenter, undersköterskor samt hjälpmedelstekniker. Arbetet sker i den enskildes hem och mot särskilda boenden inom SoL och LSS. Du arbetar även i nära team med sjuksköterskor, hemtjänst/boendepersonal samt avdelningens enhetschefer.

Kvalifikationer:

Arbetet som arbetsterapeut består av att bedriva god och säker vård för patienten genom att bedöma, utprova, träna och följa upp den hjälp som en medborgare behöver för att i möjligaste mån kunna bo kvar och känna sig trygg i sitt hem.

Du som söker tjänsten är en legitimerad arbetsterapeut som har erfarenhet från arbete med äldre och funktionshindrade personer. Då stora delar av anpassningen sker ute hos våra medborgare och våra olika boenden är körkort ett krav.

Utöver din legitimation och erfarenhet är det
meriterade och positivt om du har:

• Utbildningar från hjälpmedelsinstitutet eller motsvarande med kurser som berör utprovning och anpassning av individuella lyftselar, manuella förflyttningar samt kurser i att utbilda i förflyttningskunskap (f.d. Ergonomi och pedagogik) eller liknande.

• Erfarenhet av kommunal verksamhet.

• Erfarenhet att arbeta i team.


Som person är du positiv och ser möjligheter hellre än hinder. Du är flexibel, noggrann och har en god samarbetsförmåga.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och vi kommer att intervjua under ansökningstiden så sök tjänsten redan idag!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 100%
Tillträde: Tillträde snarast med hänsyn till eventuella uppsägningstider.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-17
Referensnummer: A732150

Andra uppgifter:

Läs gärna mer om vår kommun på www.lillaedet.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Lilla Edets kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Vi vill ha din ansökan via www.offentligajobb.se.

Upplysningar lämnas av:

Helena Arkemar
Enhetschef
Telefon: 0520-65 96 89
E-post: helena.arkemar@ lillaedet.se

Fackliga företrädare:

Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter (FSA)
Telefon: 08-466 24 40

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster