Studentmedarbetare

Publiceringsdatum: 2017-09-01

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Lägenhetsenheten har det administrativa och tekniska ansvaret för de lägenheter som kommunen hyr ut med andrahandskontrakt till de personer som av olika skäl inte kan erhålla hyreskontrakt. I höst kommer vi även att ansvara för den tekniska tillsynen i lägenheterna.

Enheten består av nästan 30 medarbetare med olika utbildningar och roller. Vi tillhör fastighetskontoret men vi har vår lokal på Stora Nygatan.

Arbetsuppgifter

Som studentmedarbetare i Malmö stad erbjuds du en möjlighet att parallellt med studierna praktisera dina akademiska kunskaper med uppdrag inom våra verksamheter. Arbetstiden kan motsvara minst 10-15 timmar i veckan. Studentmedarbetarprogrammet vänder sig till dig som studerar på Malmö högskola eller Lunds universitet. Du ska ha läst minst 60 hp och fortfarande studera under hela uppdragsperioden.

Vi söker en studentmedarbetare som ska vara en del av lägenhetsenheten. Arbetet kommer till viss del att utföras i samverkan med någon/några av våra samverkanspartner, fastighetsägare. Fokus kommer att vara på följande arbetsuppgifter:

- Följa upp och utvärdera hur boendet har fungerat för de som har övertagit sitt andrahandshyresavtal hos fastighetsägare
- Ansvara för viss dokumentation och administration i fastighetssystemet
- Skapa presentationer och sammanställa utvärderingen
- Uppdatera lägenhetsenhetens hemsida
- Uppdatera mallar

Kvalifikationer

Du studerar inom fastighetsföretagande/fastighetsjuridik eller likvärdig utbildning. Det är meriterande om du har läst administration och IT. Det är lämpligt med erfarenhet av Officepaketet .

Som person är du initiativtagande, social och prestigelös. Du är noggrann, är van att arbeta självständig men gillar också att samarbeta. Du har datorvana.

Uppdraget vänder sig till studenter som inte redan har verksamhetsförlagd praktik i sin utbildning.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Omfattning: Deltid. Uppdraget omfattar ca 150 timmar under 15 veckor.

Löneform: Timlön.

Arbetstid: Som studentmedarbetare arbetar du 10 -15 timmar i veckan under dagtid.

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse under september/oktober.

Antal platser: 1

Ansökan

Ansök senast: 2017-09-18

Referensnummer: 007-1716

Kontaktpersoner

  • Iréne Hansson
  • Sektionschef
  • 040-34 01 97

Fackliga företrädare

  • Torbjörn Håkansson
  • SACO-repr
  • 040-34 18 52

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

För mer information: http://www.malmo.se/fastighetskontoret