Vaktmästare till Härryda kommun

Härryda kommun består av orterna Mölnlycke, Landvetter, Härryda, Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Till centralorten Mölnlycke är det tio minuters bilfärd alt 15 minuters bussfärd från centrala Göteborg. Kommunen har ca 37 000 invånare. Närheten till både natur och storstad lockar många att bosätta sig här. Landvetter flygplats ligger mitt i kommunen. I den kommunala förvaltningen arbetar ca 2 700 personer. Kommunen har stor inflyttning av barnfamiljer och är en barnvänlig och expansiv del av Göteborgsregionen.

Vaktmästeriet har ca 20 medarbetare och en samordnare. Arbetet består av att bistå kommunens verksamheter, inom tex skola, förskola och äldreboenden med olika typer av tjänster. Uppgifterna är varierande och av olika karaktär. Tjänsten är i dagsläget placerad i Landvetter.

Arbetsuppgifter:

• Tillgodose kommunens verksamheter med ändamålsenliga och kostnadseffektiva lokaler.
• Ge vaktmästarservice till kommunens olika verksamheter utefter upprättade avtal (t.ex underhåll av lekredskap och laga och serva verksamhetens inventarier).

Kvalifikationer:

Du har erfarenhet från vaktmästeri eller har erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Du skall ha grundläggande datorkunskap samt B-körkort. Du ska kunna läsa och förstå bruksanvisningar och övrig dokumentation, vara flexibel och kunna ta egna initiativ. Då du har externa kontakter krävs att du besitter social kompetens.
Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: Snarast

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-24
Referensnummer: A743828

Andra uppgifter:

Vid anställning ska du uppvisa utdrag ur Polisens belastningsregister.

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Kajsa Angervall
Enhetschef
Telefon: 031-724 62 91

Fackliga företrädare:

Kommunal
Telefon: 031-724 63 94

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster