Förskollärare se hit!! Svaleboskogen 3 söker kollega!

Majorna-Linné är Göteborgs största stadsdel med cirka 63 000 invånare och utgör en attraktiv del av staden att leva och vistas i med såväl havet som stora grönområden och ett rikt kulturutbud.

Stadsdelsförvaltningen med cirka 3400 anställda arbetar inom verksamheter som förskola, grundskola, individ- och familjeomsorg, kultur och fritid, social omsorg om äldre och personer med funktionsnedsättning samt hälso- och sjukvård. Det vi gör har stor betydelse för många.

Arbetsuppgifter:

Vi söker en förskollärare till Svaleboskogens förskola. Svaleboskogen 3 har under hösten arbetat på två avdelningar med 6 personal men nu utökar vi med ytterligare en personal som vi hoppas blir du!
På vår förskola strävar vi efter att barn, pedagoger och föräldrar ska känna trygghet och inflytande. Förskolan genomsyras av ett språkutvecklande arbetssätt och vi arbetar med olika former av AKK. Vi erbjuder en trygg miljö, som samtidigt utmanar till lek och lärande. Vår målsättning är trygga och glada barn som har roligt tillsammans och känner jag kan, jag duger.

Förskolan består av 2,33 avdelningar där barnen är åldersindelade. Vi arbetar i 3 barngrupper med 2 pedagoger i varje grupp för de äldsta och 3 pedagoger på de yngsta. Detta gör vi för att barnen skall ingå i ett mindre sammanhang under större delen av dagen. Vårt förhållningssätt är att alltid ha barnet i centrum, att vara en medforskande och lyhörd pedagog som utformar verksamheten efter barnens intressen.

Förskolan Svaleboskogen 3 ligger i utkanten av Majorna på gränsen till Högsbo. Det ligger 5 minuters promenad från Axel Dahlströms torg med direkt närhet till Svaleboskogen och dess natur.

Vi söker en förskollärare som är driven, strukturerad och positiv. I ditt uppdrag ingår det att tillsammans med dina kollegor utforma den pedagogiska verksamheten på förskolan och driva förskolan framåt.

Förskolan ingår i ett storområde som arbetar tillsammans för att skapa en likvärdig förskola i enheten, där pedagogerna känner/känner igen varandra och arbetar tillsammans i olika nätverk med fortbildning. Just nu har vi nätverksträffar och fortbildning inom det systematiska kvalitetsarbetet.

Välkommen till Svaleboskogen 3 förskola!

Kvalifikationer:

Vi söker dig som
- har förskollärarexamen alternativt lärarexamen med inriktning förskola
- har en god kompetens och ett positivt förhållningssätt till barn, kollegor och vårdnadshavare
- utgår från det kompetenta barnet
- ser leken och det lustfyllda lärandet som en självklar utgångspunkt i verksamheten
- med glädje och nyfikenhet vill utveckla förskolans pedagogik, inne och ute
- är kreativ, initiativrik och positiv
- har ett förhållningssätt att alla barn på förskolan är allas barn
- har ett intresse och engagemang att driva verksamhetsutveckling
- att du är intresserad av att utveckla samarbetet mellan avdelningarna
- du har goda IT-kunskaper
- du är tydlig och lyhörd i din kommunikation

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2018-02-01. eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referensnummer: A740919

Andra uppgifter:

Vi erbjuder dig fria pedagogiska luncher, friskvårdsbidrag, arbetskläder samt glada, positiva och professionella kollegor. Som nyexaminerad har du möjlighet att få en mentor ditt första år.

Urval kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Med hänvisning till lag SFS 2000:873 måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.

Upplysningar lämnas av:

Josefine Thorén
Förskolechef
Telefon: 031-365 93 41

Fackliga företrädare:

Carina Hammarstrand
Lärarförbundet
Telefon: 031-701 55 32

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster