Administratör till Torslandaskolan 6-9

Västra Hisingen består av Torslanda och Biskopsgården och här bor drygt 53 000 människor med en spännande blandning av olika bakgrund och kultur. I vår stadsdel är vi övertygade om att när invånare och medarbetare får inflytande och känner delaktighet, skapar vi en bättre vardag för alla. Som en av våra 3 500 skickliga medarbetare är du med och utvecklar stadsdelen och ett långsiktigt hållbart Göteborg genom att ge våra invånare service av hög kvalitet. Välkommen till en arbetsplats där vi bryr oss om varandra, arbetar tillsammans och tänker nytt.

Arbetsuppgifter:

Torslandaskolan 6-9 och Särskola söker en social och självgående lagspelare. Vi arbetar tillsammans för våra elever och personal.

Som administratör hos oss kommer du att ansvara för enhetens elev-, personal- och ekonomiadministration, vikarieanskaffning samt övriga förekommande administrativa uppgifter i verksamheten. Du kommer att ha ett nära samarbete med tre rektorer och andra kollegor på expeditionen.

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att vara verksamhetsstöd till personal, elever, vårdnadshavare och allmänhet. Arbetet innebär många och omväxlande kontakter. Som administratör kommer du bemanna skolans expedition under vissa tider.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat arbete i vårt lönesystem Personec samt fakturahantering, kontering, beställningar och kontroll av avtal och upphandlingar i Winst. Du kommer även att arbeta en hel del i Procapita bland annat med betygsregistrering och skolpliktsbevakning. I arbetet ingår även övriga administrativa uppgifter som förekommer på skolan så som handläggning av vikarieanskaffning, framtagning av statistik och hantering av skolkort. Du arbetar också i Hjärntorget.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har gymnasieutbildning, gärna med administrativ påbyggnadsutbildning. Du har erfarenhet av administrativt arbete. Du ska ha god vana att arbeta i olika IT-system. Har du erfarenhet av att arbeta i Göteborgs Stads datasystem som till exempel Personec, Winst, Hjärntorget och Procapita är det meriterande.

Du behöver vara bekväm att använda olika IT-verktyg och ha goda kunskaper i Word och Excel.

Det är viktigt att du trivas att arbeta med andra, samtidigt som du klarar av självständiga uppgifter. Tempot på skolan är högt, du behöver kunna hantera många bollar i luften.
Många personer passerar din dörr varje dag, du är en servicemedveten person som tycker om att knyta kontakter och vara ett ansikte utåt för skolan.

Intervjuer kommer att påbörjas under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2017-09-30. Tillträde till tjänsten sker efter överenskommelse med sökande.
Tidsbegränsat till: 2018-08-30

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-17
Referensnummer: 467/17

Andra uppgifter:

Vi värnar om våra medarbetares hälsa och erbjuder bla friskvårdsbidrag, rabatterade träningskort och cykelförmån. Vi har rökfri arbetstid.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Peter Fröbom
Rektor
Mobiltelefon: 0727-122586
Telefon: 031-3665202
E-post: peter.frobom@ vh.goteborg.se

Mia Isacsson
Intendent
Mobiltelefon: 0702-004098
Telefon: 031-3665487
E-post: mia.isacson@ vh.goteborg.se

Fackliga företrädare:

Annika Hansson
Vision
Telefon: 0767-879365
E-post: annika.hansson@ vastrahisingen.goteborg.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster